Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Червень » 9 » Міжнародний день друзів: Неймовірні історії справжньої дружби
20:46
Міжнародний день друзів: Неймовірні історії справжньої дружби

 

ТОВАРИШ, ДРУГ, ПАРТНЕР

 

 

     

      У великих людей – велика дружба. Прес - служба компанії

     «Кока-Кола» в Україні , яка є давнім партнером ТЧХУ,

      зібрала кілька повчальних історій такої дружби

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Про друзів знято безліч фільмів. Один з найяскравіших і вже легендарних – Friends. Відомо, що головні актори були друзями не лише на знімальному майданчику, а й у житті. І саме завдяки їх партнерству і товариським стосункам, їм вдалось об’єднатись і підняти собі гонорар у декілька разів. То ж яка вона, дружба?

 

Дружба – це повільно зростаюча рослина, яка повинна пройти випробування через негаразди і труднощі, перш ніж перерости в справжню дружбу. (Дж. Вашингтон)

 

Насправді дружба для людини – це така ж властива річ як і любов, і ненависть. У слів «дружити» і «жити» навіть одні корені. Змалечку, тільки-но ми стаємо на ноги, в нас з’являються друзі. З роками ми більш серйозно і прискіпливо відносимося до вибору товаришів. Час і життя випробують стосунки і залишають біля нас лише тих, кого ми можемо назвати справжнім другом.

 

Взагалі про дружбу можна багато розповідати, філософи і класики складають цілі трактати з цього приводу. Ми, в свою чергу, не будемо багатослівні, реальні дії – краще тисячі слів. Тож пропонуємо історії дружби, що викликають захоплення.

 

 

 

 

Дружба - самовідданість. Хатіко.

 

Справжня зворушлива історія про дружбу людини і собаки, яку мабуть знає кожен. Вона не залишає осторонь нікого, хто коли-небудь чув про неї. Пес, що кожного дня проводжав і зустрічав свого господаря на вокзалі. І, навіть, коли той помер, собака незважаючи ні на що, продовжувала до кінця життя приходити на станцію і чекати свого друга. Історія цієї дружби захопила всю Японію, і коли собаки не стало, в країні було навіть оголошено день жалоби. А історія Хатіко стала відомою на весь світ. І в 2009 році її екранізували.

 

Дружба - партнерство. Стів Джобс і Джон Айв.

 

Про близьку дружбу Джобса і головного дизайнера Apple Джоні Айва було відомо давно. Їх дружба була настільки міцною, що після того, як Стів Джобс пішов з поста головного директора, всі пророчили його місце Джону Айву. Нові подробиці їхньої дружби розкрилися після виходу в світ книги Ліндера Кань «Джоні Айв. Легендарний дизайнер Apple». У 2009 році Стів Джобс переніс операцію по видаленню пухлини підшлункової залози. Після того, як засновник Apple прийшов до тями, він захотів побачити всього двох людей: свою дружину Лорен Пауелл і Джоні Айва.

 

 

Дружба - захоплення.

 

Рахманінов і Шаляпін. Обидва були багатогранно, фантастично обдаровані від природи: Рахманінов – геніальний композитор, піаніст, диригент, Шаляпін – геніальний співак. Ось, що про нього писав Рахманінов: «Моя дружба з Шаляпіним – це одне з найсильніших, глибших і тонких переживань всього мого життя». Їх дружба тривала понад 30 років, хоча їх характери, і долі були зовсім несхожі. Близькі і друзі спочатку не могли зрозуміти, що може їх поєднувати. Відповідь проста – талант, що вони бачили один в одному, захоплення творчістю свого друга. А пізніше це вже була сумісна творчість. Їх дружба тривала все життя, навіть коли вони обоє були в еміграції і… лише смерть розлучила їх.

 

 

 

 

Історії відданої дружби ми бачимо кожного дня. Саме з друзями ми ділимося успіхами, радістю і печаллю. І можливо саме сьогодні, хтось з нас згадає про свого старого друга, і навіть йому зателефонує.

 

 

Фото - www.coca-colaukraine.com

За джерелом:

http://www.coca-colaukraine.com/international-day-of-friends

 

Переглядів: 1190 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 11:12
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024