Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Червень » 9 » Регіональна зустріч керівників Служб розшуку Червоного Хреста у Мінську
20:55
Регіональна зустріч керівників Служб розшуку Червоного Хреста у Мінську

.

ГАРМОНІЗАЦІЯ ПІДХОДІВ

 

 

5 та 6 червня 2017 року у м. Мінськ (Білорусь) відбулась

щорічна Регіональна зустріч керівників Служб розшуку

та координаторів з міграції та відновлення родинних

зв’язків (ВРЗ).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Їх традиційно організовує Міжнародний Комітет Червоного Хреста. Товариство Червоного Хреста України представляла керівник Служби розшуку Ірина Царюк.

 

Метою цих зустрічей є гармонізація підходів до питань міграції, розробка регіональної позиції щодо цієї проблеми, зміцнення потенціалу Служб розшуку в сфері відновлення родинних зв’язків, розвиток подальшого співробітництва та узгодження стандартних процедур між національними товариствами Червоного Хреста нашого регіону, обмін напрацюваннями та досвідом.

 

 

 

 

У цьогорічній зустрічі брали участь 22 учасника зі Служб розшуку національних товариств Червоного Хреста з Вірменії, Білорусі, Молдови, Росії, України, Міжнародного Комітету Червоного Хреста та Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

 

Під час проведення засідань всі учасники поділились досвідом роботи та обговорили фактори, які сприяють побудові успішного партнерства та міжнародного співробітництва у вирішенні питань реалізації Стратегії Руху з відновлення родинних зв’язків (ВРЗ).

 

Беручи до уваги особливості ситуації з мігрантами, біженцями та шукачами притулку в різних країнах, координатори з міграції представили останню інформацію щодо діяльності своїх національних товариств в області міграції. Слід відзначити, що у розвитку діяльності у місцях утримання або тимчасового проживання мігрантів і біженців Служба розшуку Товариства Червоного Хреста України не відстає, а навіть дещо випереджає колег.

Всі учасники Регіональної зустрічі погодились, що діяльність з розшуку та відновлення родинних зв’язків є невід’ємною частиною політики національних товариств.

 

Національним товариствам слід проводити активну роботу з мобілізації добре підготовлених працівників і волонтерів та пропагувати діяльність з ВРЗ в медійному просторі.

 

 

Фото – Служби розшуку НК ТЧХУ

Джерело:

http://redcross.org.ua/2017/06/

Переглядів: 532 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 19:57
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024