Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Червень » 10 » Виїзний семінар навчально - освітньої Програми для медичних сестер у м. Самборі, що на Львівщині
16:35
Виїзний семінар навчально - освітньої Програми для медичних сестер у м. Самборі, що на Львівщині

 

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

 

 

   

    8 червня п.р. на базі Самбірської ЦРЛ відбувся семінар навчально -

    освітньої Програми для медичних сестер гірських районів Львівшини -

    Самбірського, Старосамбірського, Турківського

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тема семінару: «Висококваліфіковані медичні сестри - запорука якісного медичного обслуговування населення». Участь у ньому взяли сестри медичні, фельдшери, акушери закладів охорони здоров’я Самбірського, Старосамбірського, Турківського районів, Самбірського та Старосамбірського ПТД, загалом – 200 спеціалістів. Також у семінарі взяла участь заступник директора з навчально-виробничої роботи Самбірського медичного коледжу Романишин І.І. 14 викладачів та 24 студенти 4-го курсу коледжу.

 

 

 

 

 

 

До привітань долучились заступник головного лікаря Самбірської ЦРЛ Марчук Б.А., голова профспілкової організації медичних працівників Самбірської ЦРЛ Настьошин О.І.

 

Перед слухачами виступили такі керівники і спеціалісти, як:

 

 

 

 

 

 

Галапац Наталія Богданівна – головний позаштатний спеціаліст Департаменту охорони здоров’я ЛОДА з медсестринства, заступник головного лікаря Жовківської ЦРЛ з медсестринства, магістр із спеціальності «Сестринська справа» із презентаціями та тему: «Управління якістю роботи медсестринської служби закладів охорони здоров’я» та «Правові та етико-деонтологічні аспекти у роботі медичних сестер закладів охорони здоров’я».

 

 

 

 

Шевчук Ірина Богданівна – член правління Львівської ОО ТЧХУ, президент Львівської обласної асоціації медичних сестер, магістр із спеціальності «Сестринська справа» про розвиток професійних медсестринських об’єднань, асоціацій і співробітництва в медсестринстві та їх роль у наданні якісної медсестринської допомоги населенню.

 

Фахівці пункту ЕМД «Самбір» КЗ ЛОР «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», які розповіли про надання невідкладної медичної допомоги при невідкладних станах.

 

 

 

 

Цьолко Ярина Зенонівна - лікар-педіатр КЗ ЛОР «ЛОДКЛ «ОХМАТДИТ» із презентацією «Прості рішення непростих дитячих проблем в педіатрії».

 

Тарас Марія – фахівець Асоціації «Служба організації інфекційного контролю» провела заняття з комплексної системи гігієнічної обробки рук медичного персоналу та представила до уваги відеокурс «Коли і чому потрібна дезінфекція рук».

 

 

 

 

Після занять всі учасники програми отримали сертифікати Департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА.

 

 

Н. Галапац,

Головний позаштатний спеціаліст ДОЗ ЛОДА з медсестринства

 

 

Фото – Ірини Апостолюк та прес-служби ДОЗ ЛОДА

За джерелом:

http://www.health-loda.gov.ua/ukr/news/lvivnews/6030.html

 

Переглядів: 529 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 23:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024