Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Червень » 17 » На Закарпатті у Тячівському районі урочисто відзначили День медичного працівника
22:25
На Закарпатті у Тячівському районі урочисто відзначили День медичного працівника

 

ВІДЗНАЧЕННЯ  ПРОФЕСІЙНОГО  СВЯТА

 

 

 

15 червня, в Тячівському районному будинку культури

відбулося урочисте святкування до Дня медичного

працівника

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вітали лікарів та медичних працівників голова Тячівської районної державної адміністрації Василь Дем’янчук, заступник голови районної ради Василь Кушілка, голова Тячівської ОТГ, міський голова Іван Ковач, начальник відділу охорони здоров’я Іван Фабрицій, головний лікар Тячівської районної лікарні Федір Яринич, головний лікар Тячівської районної поліклініки Йосип Болдессарій, голова районної організації Товариства Червоного Хреста України Олена Кагарлицька та голова райкому профспілки працівників охорони здоров’я Василь Йовдій.

Очільник району Василь Дем’янчук у своєму вітальному слові висловив подяку медикам за їх важку, благородну, нелегку щоденну працю на Тячівщині та побажав їм міцного здоров’я, родинного затишку і тепла. Також голова РДА наголосив, що влада докладатиме максимум зусиль, щоб вирішувати проблемні питання в галузі охорони здоров’я та соціального захисту медичних працівників.

- Хочу привітати наших лікарів із Днем медичного працівника України та подякувати кожному працівнику за те, що вони піклуються, бережуть життя та здоров’я мешканців району. Я впевнений, що наші плани та Ваш професійний потенціал, шановні медики, дадуть позитивні наслідки в покращенні медичної допомоги мешканцям району. Тож бажаю вам міцного здоров'я, миру та злагоди, а також успіхів у вашій благородній справі! – зазначив начальник відділу охорони здоров’я Тячівської РДА, Іван Фабрицій.

Важливо зауважити, що сьогодні працівників галузі охорони здоров’я області нагородили почесними грамотами районної адміністрації, грамотами облдержадміністрації , Тячівської районної ради, міської та грамотами –відзнаками від Тячівської районного військкомату.

Під час урочистостей хвилиною мовчання вшанували пам’ять медиків

Слід також додати, що у фойє а з нагоди професійного свята відбулася виставка-конкурс творчих робіт медичних працівників Тячівщини, в якому здобула перемогу відділення хірургії Тячівської РЛ.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

 

 

Фото – www.transkarpatia.net

Джерело:

http://transkarpatia.net/transcarpathia/social/83141-na-tiachvschin-urochisto-vdznachili-den-medichnogo-pracvnika.html

Переглядів: 424 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 04.05.2024, 12:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024