Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Червень » 21 » Львівська міська дитяча клінічна лікарня отримала від української діаспори в Канаді медичне обладнання на 10 млн грн
07:45
Львівська міська дитяча клінічна лікарня отримала від української діаспори в Канаді медичне обладнання на 10 млн грн

 

ДОПОМОГА З КАНАДИ

 

 

Нейрохірургічне відділення Львівської міської дитячої

клінічної лікарні отримало від канадських меценатів

українського походження медичне обладнання, загальною

вартістю понад 10 мільйонів гривень

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вісім надсучасних спеціалізованих приладів, більшості з яких немає в медичних закладах Львова і Львівської області, відтепер використовуватимуться в щоденній роботі нейрохірургічного відділення.

 

 

Таке обладнання дасть змогу укомплектувати операційні на рівні передових світових клінік та дозволить виконувати надскладні операції дітям з мінімальним травматизмом та надавати максимально якісну допомогу. Тепер діти будуть легше переносити операції та швидше повертатися до звичного життя.

 

 

 

 

 

 

«Нашою метою є допомогти дітям пізнати світ краще. Ми хочемо дати таку можливість всім дітям, незалежно від місця їх проживання. І ми дуже горді, що ці добровільні пожертви зможуть внести такі великі зміни, покращити якість життя українців, допомогти їм рухатися далі», - зазначив Тед Джерард, виконавчий директор Фундації SickKids (Канада).

 

 

Джеймс Темертей, голова доброчинної Фундації Temerty (Канада) наголосив, що завдяки цій допомозі українці зможуть робити операції тут, в Україні, а не шукатимуть допомогу за кордоном. «Сподіваюся, що це буде приклад також для українських інституцій, щоб вони зрозуміли цю культуру філантропії», - додав він.

 

 

«Ми дуже вдячні за таке сучасне обладнання, яке є унікальним не тільки для нашого регіону, але й для держави в цілому. Завдяки людям доброї волі, сім’ї Темертеїв з Канади та співпраці з SickKids Hospital тепер маємо його тут. Дякую усім за цей подарунок, за допомогу і дітям, і лікарям»,- зазначив Ростислав Замлинський, перший заступник голови Львівської ОДА.

 

 

Серед важливого обладнання вдалося отримати апарат, за допомогою якого визначають глибину наркозу; спеціальний мікроскоп, що дозволить покращити мікрохірургічні втручання; особливий УЗД апарат, спеціально створений для операцій на головному та спинному мозку.

 

 

Фото – прес-служби ДОЗ ЛОДА

За джерелом:

http://www.health-loda.gov.ua/ukr/news/lvivnews/6060.html

 

Переглядів: 589 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 09:52
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024