Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Червень » 22 » 22 червня - День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні
19:42
22 червня - День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

 

ЧЕРВОНИЙ ХРЕСТ – УЧАСНИК ПОМИНАЛЬНИХ ЗАХОДІВ В УМАНІ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

До вшанування пам'яті загиблих у найкривавішій війни в історії українського народу, яка забрала життя кожного п'ятого співвітчизника, долучились й мешканці м. Умані на Черкащині

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З нагоди пам’ятної дати представники міської влади Умані, ветерани війни, учасники збройного конфлікту на сході України, депутати міської ради, делегації підприємств, установ, організацій, навчальних закладів міста, представники громадськості зібралися біля Обеліску Слави, аби хвилиною мовчання вшанувати пам'ять загиблих у роки Другої світової війни і покласти вінки та квіти до підніжжя цього монументу.

 

 

 

 

 

 

 

 

Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України, очолювана Валентиною Чорною разом з волонтерами взяла участь в поминальних заходах, провела флешмоб для поширення інформації щодо відновлення родинних зв’язків.

 

 

 

 

 

 

Флешмоб провели юні вихованці дошкільного закладу НВК №1 (директор Вікторія Кривда), волонтери медичного коледжу (заступник Валентина Домбровська). З цими навчальними закладами міськрайонна організація Червоного Хреста пов’язана багаторічною волонтерською співпрацею.

 

 

 

 

 

 

 

Вихованці навчально-виховного комбінату №1, волонтери медколеджу поширювали пам’ятки та інформацію Служби розшуку Товариства Червоного Хреста України про відновлення родинних зв’язків внаслідок війни, збройного конфлікту, стихійного лиха, міграції. Червний Хрест може допомогти у пошуку зниклих безвісти родичів: встановити місце їх перебування, дізнатись про їх подальшу долю, налагодити обмін інформацією між сім’ями, близькими людьми.

 

 

 

 

 

 

 

Юні вихованці сфотографувалися на згадку з міським головою Умані Олександром Цебрієм.

 

 

 

 

 

 

 

Цінуймо мир, безцінний дар життя і можливість спілкуватися, бути разом!

 

Довідково:

 

День встановлено в Україні «…з метою всенародного вшанування пам'яті синів і дочок українського народу, полеглих під час Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр, їх подвигу та жертовності … на підтримку ініціативи громадських організацій ветеранів війни, праці, Збройних Сил і жертв нацистських переслідувань…», згідно з Указом Президента України «Про День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні» від 17 листопада 2000 р. 1245/2000.

 

 

Фото – Уманської МРО ТЧХУ

Прес-центр Уманської МРО ТЧХУ

 

 

Переглядів: 586 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 19:14
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024