Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Червень » 23 » У м. Кам'янському, що на Дніпропетровщині, хочуть створити загін швидкого реагування Червоного Хреста
10:55
У м. Кам'янському, що на Дніпропетровщині, хочуть створити загін швидкого реагування Червоного Хреста

 

МИЛОСЕРДЯ СТАНЕ ШВИДКИМ

 

22 червня в м. Кам'янському пройшло виїзне засідання

президії Правління Дніпропетровської обласної організації

Товариства Червоного Хреста України

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Про це повідомляє ІА «Кстаті+», посилаючись на прес-службу міського управління ГУ ДСНС.

 

 

На засідання були присутні співробітники міського управління Держслужби з надзвичайних ситуацій, керівники структурних підрозділів міської ради, представники підприємств, обласних організацій волонтерських організацій Товариства Червоного Хреста України та навчальних закладів міста.

 

Одним із пріоритетів міської організації Товариства Червоного Хреста України є інформування населення про свою діяльність шляхом проведення благодійних акцій, різних заходів тощо.

 

Завдяки проекту «Мобілізація громад з метою запобігання конфліктів та для сприяння соціальній згуртованості в Україні» для молоді проводяться практично - інформаційні заходи, щоб молоде покоління мало можливість розвивати в собі навички активного слухання, емпатії, критичного мислення та багато іншого.

 

В ході засідання голова Кам'янської міської організації Товариства Червоного Хреста України Світлана Алексєєва звітувала про виконану роботу за 2016 рік та перше півріччя 2017 року.

 

 

 

 

 

 

Також обговорювалися питання поліпшення співпраці з підприємствами міста, міськими організаціями і установами освіти і культури. Відзначалася перспектива тісної співпраці з науковими та освітніми установами з метою навчання молоді навичкам надання першої допомоги і т.д., а також можливості створення в Кам'янському загону швидкого реагування Червоного Хреста.

 

Йшлося на заході і про тісну співпрацю між Державною службою з надзвичайних ситуацій міста та волонтерами Червоного Хреста з питань навчання населення діям у надзвичайних ситуацій та надання першої медичної допомоги.

В кінці заходу голова міської організації Товариства Червоного Хреста подякувала активних учасників волонтерської організації, меценатів та начальнику міського управління ДСНС Володимиру Яремі за постійну співпрацю та підтримку з боку рятувальників.

 

 

 

Фото – www.kstati.dp.ua

За джерелом:

http://kstati.dp.ua/content/v-kamenskom-hotyat-sozdat-medicinskiy-otryad-bystrogo-reagirovaniya

 

Переглядів: 474 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 16:52
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024