Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Червень » 28 » Тренажер для тих, хто хоче стати сильним: Винахід запатентовано в Україні та сертифіковано в ЄС
16:47
Тренажер для тих, хто хоче стати сильним: Винахід запатентовано в Україні та сертифіковано в ЄС

 

СИЛАЧ

 

 

Завдяки своєму винаходу цей чоловік у похилому віці

навчився гнути цвяхи. І допомагає тепер поправити

здоров'я бійцям, що повернулися із зони збройного

конфлікту, що вже три роки триває на Донеччині

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Миколі Муравейчику в п’ятдесят років заманулося зігнути цяха. Ні, не за допомогою спеціальних інструментів чи обладнання, а голіруч.

 

І щоб ви думали?

 

- “Ходімо, побачите”, - запрошує до спортивної зали.

 

Ой, леле, та тут ціла виставка незвичних експонатів: грошове дерево, покручені форми, подібні до спіралей, щось на кшталт серця і навіть робот. Усе - із металевих цвяхів, пластин і прутів.

 

“Навіщо?” - дивуюся.

 

“Це не самоціль, - пояснює, - а так би мовити - суміжний продукт. Я завжди дружив із металом, але ніколи не був Гераклом. А в 50 років захотілося зробити щось таке, щоб усі ахнули. Точніше довести: кожен може стати силачем - у будь-якому віці. Не вірите? Дивіться”.

 

Микола Муравейчик бере металевого цвяха і без надзусиль починає накручувати на металевий стержень. Намагаюся повторити трюк. Дзуськи.

 

“Не переймайтеся, - заспокоює. - У вас також вийде. Просто трішки треба докласти зусиль і терпіння. Півтора місяця регулярних тренувань на моєму тренажері й ви також гнутимете цвяхи. Гарантую”.

 

На стіні - два дерев’яні бруски з багатьма отворами. Микола вставляє дві конусоподібні палиці й починає стискати руками - щосили. І так - п’ятнадцять хвилин. Із невеличкими перервами.

 

“Все, на сьогодні досить, - усміхається. - Наступне тренування - завтра. Якщо дотримуватиметесь моєї методики й рекомендацій, через 30 - 45 днів відчуєте силу в руках... Відтак зігнути металевого цвяха для вас буде, що плюнути. Секрет простий: мій тренажер допомагає гартувати передусім сухожилля. Всі - від гомілкостопу до голови. Тому й назвав його “Сухожил”. Спершу випробував на собі. Ефект вражаючий: у 54 роки легко згинаю металеві цвяхи та прути”.

 

Відтепер унікальний винахід пана Муравейчика використовують для реабілітації спортсменів та учасників збройного конфлікту на сході України.

 

Історія кожного пацієнта вражає. У перспективного футболіста - пошкоджено меніск. Лікарі наполягали на операції. Інакше, переконували, про великий спорт доведеться забути. Юнак же досі грає. Без оперативного втручаяння.

 

“Він відновив здоров’я завдяки регулярним тренуванням на моєму тренажері, - пояснює Микола. - А скільки учасників збройного конфлікту на сході України після поранення зміцнили фізичні та психологічні сили?! Костянтину Давиденку ворожа куля влучила в шию. Про повернення на передову не могло бути й мови. Так казали лікарі. А через півтора місяці члени медкомісії не змогли відмовити відважному воїну - жодних претензій та зауважень до стану здоров’я. То не диво, а наслідок наполегливої цілеспрямованої праці над собою. П’ятнадцять хвилин - три, а ще краще п’ять днів на тиждень. Хіба це багато? Ні. Зате результат - вражає”.

 

Cвій винахід Микола Муравейчик запатентував в Україні та сертифікував у Євросоюзі. Відтепер охоче допомагає усім - учасникам збройного конфлікту на сході України, спортсменам, людям з особливими потребами. І навіть тим, хто не має проблем зі здоров’ям. Натомість просто хочуть бути сильними. Без вікових обмежень.

 

“А сила, - підсумовує співрозмовник, - це і є здоров’я. Тренування на тренажері зміцнюють не тільки сухожилля, а й весь організм - від голови до п’ят. Ви просто переставляте палиці, вище чи нижче, знову стискаєте їх руками. Що відбувається? Працюють інші групи м’язів і сухожиль”.

 

Автор - Володимир ІСАЄВ, Експрес

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:
http://expres.ua/news/2017/06/27/249450-trenazher-linyvyh-vynahid-zapatentovano-ukrayini-sertyfikovano-yes

 

Переглядів: 461 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 20:51
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024