Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Червень » 29 » У Вінниці ангольці та колишні наркозалежні «вдарили м'ячем» по наркотиках
17:08
У Вінниці ангольці та колишні наркозалежні «вдарили м'ячем» по наркотиках

 

СПОРТ – ЩИТ ВІД ЗАЛЕЖНОСТІ

 

 

 

У м. Вінниці сьогодні, 29 червня, відбувся

товариський турнір "Футбол проти наркотиків"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За перебігом змагань, що проходили на стадіоні Центрального парку, спостерігав кореспондент Vlasno.info.

 

 

 

 

 

На знімку: Атака відбита

 

На двох маленьких імпровізованих футбольних майданчиках між собою грали 6 команд, складені здебільшого з колишніх наркозалежних.

 

 

 

 

 

 

На зніямку: В'ячеслав

– Сім років я споживав марихуану та амфетамін, але потім потрапив до реабілітаційного центру. Зараз одружився, служу у церкві, регулярно займаюся спортом. Сьогодні багато людей не бачать щастя в простих речах. Хочу сказати їм: радійте життю! Завжди є вихід з будь-якої ситуації! – дав пораду представник команди «Acet» В'ячеслав. Не пройшли осторонь такого важливого заходу і представники місцевого осередку "Міжнародної антинаркотичної асоціації".

 

 

 

 

 

 

Назнімку: Олег Василенко

– Наша команда складається з людей, які побороли наркозалежність. Хочемо донести до всіх: здоровий спосіб життя є альтернативою будь-яким залежностям. Вірю: подібні заходи дадуть приклад тим, кому це необхідно, а майбутнє нашої країни буде квітучим! – промовив очільник вінницької МАА Олег Василенко. Пан Василенко переконує: для боротьби із залежностями та шкідливими звичками необхідно розвиватися у всіх сферах життєдіяльності, в тому числі і в спорті та фізкультурі, що передбачено програмою МАА. – Наша організація займається психо-соціальною адаптаціяю наркозалежних. Вона включає в себе відновлення особистості в тренінгових центрах, які працюють за біо-соціо-духовною програмою. Ми спочатку індивідуально аналізуємо кожну сферу життя людини, визначаємо, на якій стадії руйнування вона перебуває, а після цього починаємо "сіяти насіння", які потім проростають, допомагаючи людині зростати, як особистість і позбавлятися шкідливих звичок, – заявив він.

 

 

 

 

 

На знімку: спортсмени перед початком турніру

"Вдарити м'ячем по наркотиках" прйшли і представники різних релегійних організацій. На фоні всіх інших яскраво виділялася команда "First love", складена виключно із іноземців. – Вся наша команда — прихожани церкви "First love church", – чистою українською мовою сказав гравець команди на ім'я Ісак. – Усі ми студенти з Анголи, хоч навчаємося у різних закладах. Ми любимо футбол, ніколи не відмовляємося пограти, і тому, коли ми почули, що в місті буде такий важливий захід, вирішили взяти участь. Ми ж віруючі християни і тому негативно ставимося до наркотиків.

 

 

 

 

 

На знімку: Команда з "First love church"

 

Поки гравці показували свої вміння на майданчиках (всі команди поділили на дві групи, а чемпіонство між собою розіграли переможці своїх груп), за їх межами можна було навчитися надавати першу медичну допомогу у представників Червоного Хреста та погратися із "медичним" песиком Фартом.

 

 

 

 

 

 

На знімку: Юрій Марценюк

– Маємо два макети: дорослої людини та дитини. Проводимо майстер-клас як надавати першу допомогу, виявити притомність чи непритомність людини, зробити непрямий масаж серця, – сказав Юрій Марцинюк, тренер з першої допомоги. – А це наш помічник Фарт, тобто фартовий, – додав колега Юрія Володимир, вказуючи на невеличкого симпатичного песика. – Фарт допомагає створити гарний настрій, він в нас як реабілітолог. А ще він вміє шукати вибухівку, в цьому він фахівець.

 

 

 

 

 

 

На знімку: Фарт

 

Гарячі футбольні баталії (і це не метафора, за температури +30 грати і справді гаряче), завершилися тріумфом МАА.

 

 

 

 

 

 

На знімку: Нагороди переможцям

У фіналі змагань любителі спорту з антинаркотичної асоціації перемогли ангольців з "First Love" з рахунком 2:0. «Бронза» дісталася команді "Агапе", яка у матчі за третє місце подужала "Аметист" (5:0).

 

 

Фото - Олександра Сашньова

Джерело:

http://vlasno.info/suspilstvo/dopomoga/sotsialni-proekti/item/18661-u-vinnytsi-anholtsi-ta-kolyshni-narkozalezhni-vdaryly-m-iachem-po-narkotykakh-foto

 

 

 

Переглядів: 451 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 17:16
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024