Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Липень » 3 » Уманська МРО ТЧХУ вчить дітей у літніх таборах першій допомозі і розповідає про Службу розшуку
22:03
Уманська МРО ТЧХУ вчить дітей у літніх таборах першій допомозі і розповідає про Службу розшуку

 

ТРЕНІНГ НА СВІЖОМУ ПОВІТРІ

 

 

   

    Червоний Хрест навчав дітей в Уманському міжрайонному

    оздоровчому таборі Городецької школи «Лідер» надавати

    першу допомогу, а також розповів про Службу розшуку ТЧХУ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В Уманському міжрайонному оздоровчому таборі Городецької школи «Лідер» відпочивають 30 дітей з Уманщини та 22 дітей з Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4 Донецької області. Частина дітей з Бахмута відпочивали в таборі минулого року. Належно створені умови перебування та отримані позитивні враження стали для дітей незабутніми, тож вони знову прибули сюди по 21- денних пільгових путівках.

 

 

 

 

 

 

Днями Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України провела в „Лідері”, у взаємодії з КЗ ЦПМСД та з вихованцями табору, тренінг з надання першої допомоги.

 

 

 

 

 

 

Відомо, що у дітей зі Сходу - дитинство обпалене війною. Тож вони охоче спілкуються з червонохрестівцями, старанно виконують вправи та завдання з надання першої допомоги при пораненнях, кровотечах, переломах кісток, опіках, раптових захворюваннях, цікавляться непередбаченими ситуаціями, які можуть виникнути.

 

 

 

 

 

 

Діти з цікавістю відпрацювали прийомі першої допомоги на навчальному манекені. Проведений тренінг допоміг дітям набути нові навички надання першої допомоги.

 

 

 

 

 

 

 

Голова МРО ТЧХУ Валентина Чорна вручила Почесну Грамоту Уманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України директору табору Наталії Булеховець за особистий вагомий внесок в проведення навчальних занять, а також виховання у дітей почуття милосердя.

 

 

 

 

 

 

 

Проведений на свіжому повітрі тренінг сприяв засвоєнню вихованцями табору сучасних практичних підходів при наданні першої допомоги, умінню дбати про власне здоровя.

 

 

 

 

 

 

Відбулася також бесіда і про відновлення, в разі необхідності, родинних зв’язків, втрачених під час збройного конфлікту та під час Другої світової війни. Розшуком рідних і близьких займається ось уже чверть століття Товариство Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

Начальник відділу освіти районної держадміністрації Борис Бондар при відкритті табору «Лідер» назвав дітей з міста Бахмута - носіями правди про центральну Україну, адже при поверненні додому вони зможуть поділитися власними враженнями про Черкаську область та Уманщину, зокрема, з однокласниками, рідними та близькими їм людьми.

 

 

 

 

 

 

Нехай у всіх дітей дитинство буде щасливим!

 

 

 

 

Фото - Уманської МРО ТЧХУ

Прес - центр Уманської МРО ТЧХУ

 

Переглядів: 516 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 16:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024