Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Липень » 4 » У Львові відбулася нарада заступників головного лікаря з медсестринства
16:17
У Львові відбулася нарада заступників головного лікаря з медсестринства

 

ПІДСУМКИ ПІВРІЧЧЯ

 

 

     

     Сьогодні, 4 липня, в приміщенні конференц-залу Клінічної

     лікарні Львівської залізниці відбулась нарада заступників

     головного лікаря з медсестринства та головних (старших)

     медсестер закладів охорони здоров’я області

….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ця нарада була присвячена підсумкам півріччя і накресленню нових планів у рамках тих змін, які необхідно зробити в рамках реформи охорони здоров"я в державі.

 

 

 

 

 

 

Про розвиток післядипломної освіти молодших спеціалістів з медичною освітою у Львівській області розповіла директор Вищого навчального комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський медичний коледж післядипломної освіти» Леся Вовк, яка наголосила на правильному скеруванні медичних працівників на навчання та вчасному поданні документів.

 

 

 

….

 

 

 

В.о.декана медсестринського та лабораторно-гігієнічного факультету №2 Львівського інституту медсестринства та лабораторної діагностики імені Андрея Крупинського Наталія Дуб розповіла про нові стандарти та ступені вищої освіти медичних сестер.

 

 

 

 

 

 

Наталія Галапац, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я з медсестринства, поінформувала присутніх про роботу медсестринської служби області за І-ше півріччя 2017 року, завдання та перспективи. А також наголосила на виконанні медичними сестрами нормативних документів, що регламентують роботу медсестринської служби. Обговорили Тимчасові стандарти роботи медичних сестер загальної практики-сімейної медицини закладів охорони здоров’я Львівської області.

 

 

 

 

 

 

«Медицина починається з первинної ланки, тому ми зацікавлені в продовженні програми «Висококваліфіковані медичні сестри - запорука якісного медичного обслуговування населення» у 2018 році. Минулого року ми охопили навчальними тренінгами та семінарами всі обласні та районні лікарні. Це дає свої результати», - додала Наталія Галапац.

 

 

 

 

 

 

Президент Львівської обласної асоціації медичних сестер, член президії Львівської ОО ТЧХУ Ірина Шевчук ознайомила присутніх з роботою ЛОАМС за 6 місяців 2017 р. Основна увага була зосереджена на фінансових питаннях асоціації.

 

 

 

 

 

 

Також було заслухано заступника головного лікаря з медсестринства Львівської клінічної лікарні на залізничному транспорті Філії «Центр охорони здоров’я» Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця», члена координаційної ради при головному позаштатному спеціалістові департаменту з медсестринства Анни Колосовської «Презентація проекту алгоритмів для медичних сестер закладів охорони здоров’я області про порядок надання невідкладної медичної допомоги» та фахівця Асоціації «Служба організації інфекційного контролю» Марії Тарас «Профілактика внутрішньолікарняних інфекцій в закладах охорони здоров’я».

На завершення Наталія Галапац підвела підсумки наради та відбулось прийняття проекту рішення.

 

Довідково:

 

Червоний Хрест Львівщини участі в нараді не брав. На даний час Товариство поволі відновлює свою патронажну медичну службу. Починаючи з 1 червня у штаті 6 районних організацій ТЧХУ м. Львова відновлено на посадах по 1 медичній сестрі. Це – початок. Робота з відновлення цієї вкрай необхідної нашим літнім самотнім громадянам служби буде продовжуватися.

 

 

Фото – прес-служби ДОЗ ЛОДА

За джерелом:

http://www.health-loda.gov.ua/ukr/news/lvivnews/6086.html

 

Переглядів: 507 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 17:38
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024