Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Липень » 6 » Лікарняні клоуни з Red Noses International – зблизька (ВІДЕО)
08:39
Лікарняні клоуни з Red Noses International – зблизька (ВІДЕО)

 

ЧАРОДІЇ ГУМОРУ

 

 

   

    Вчора, 5 липня, на сторінці ТЧХУ

     у Facebook Live-інтерв'ю можна було

     побачити наживо і почути з перших вуст

     докладнішу інформацію про групу Red Noses

     International.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Для тих, хто не мав змоги почути їх у живому ефірі, подаємо це інтерв'ю у записі:

 

Єва: "Мене звати Єва, я працюю у "RED NOSES International". Наша штаб-квартира знаходиться у Відні, а працюємо ми у 10 країнах Європи і Ближнього Сходу.

 

Дозвольте у кількох словах описати, чим займаються "червоні носи". Ми навчаємо артистів працювати лікарняними професійними клоунами і направляємо їх виступати з веселими програмами перед хворими дітьми у лікарнях різних країн.

 

Це наша звичайна робота. Адже ми всі добре бачимо, що хворі діти, потрапивши у лікарню, бояться свого нового становища, вони у стресі, тому що вони не можуть бути, як раніше, у дома, з друзями, і дуже часто їхні батьки також під дією стресу. Підтримка клоунів впливає не лише на настрій дітей, а й на кращий лікувальний процес.


Дякую за запрошення. Ми раді працювати з Міжнародною Федерацією Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця і Червоним Хрестом України.

 

Ми раді допомогти вам у підтримці внутрішньо переміщених осіб. Зараз наша група у Києві, та ми готові принести радість дітям з числа ВПО і за його межами.

 

Моя команда - це 4 клоуни. Знайомтеся, це Додо. А без червоного носа його звати Павел. Він працює в організації "RED NOSES". Він - дуже професійний клоун, арт-директор команди".


Павел: "Клоунада - це один з найскладніших видів гумористичного мистецтва. Клоунада приносить у наше життя гумор. Це наш потужний інструмент у психосоціальній підтримці недужих людей. Ми працюємо не лише в лікарнях, а й в рамках інших програм - з літніми, самотніми людьми тощо. В усіх країнах, де ми працюємо, гумор - це великий напрямок підтримки постраждалих.

 

Ми почали з лікарень. А зараз ми можемо впливати цим сильним-сильним інструментом на будь-що і будь-де. Гумор потрібен людям, без нього вони не можуть з легкістю побудувати горизонтальний зв'язок одне з одним, без нього немає любові.

 

Люди багато чого бояться, а коли приходить гумор, він знищує бар'єри, наші кошмари, наші страхи, наш поганий настрій. І робить це дуже легко і швидко.

 

У всіх країнах, де ми працюємо, у нас хороша співпраця з психологами. Ми проводимо наукові дослідження щодо використання гумору у складних життєвих ситуаціях.

 

Отже, ми раді займатися цією важливою справою заради гуманізму. У цьому - наша сила. І ми чітко бачимо зараз, що у нього немає меж.

 

Програма "Emergency Smile", яка впроваджується і в Україні, допомагає людям забути про погане, нагадує, як знову радісно жити, відчувати принади життя.

 

І кожного разу - це працює! Ми тут уже вп'яте. Ми були і в Києві, і в Маріуполі, і в Кіровограді (Кропивницькому), і в Білій Церкві та в інших містах.

 

Кожна наша місія розпочиналась у Києві, і ми щоразу співпрацюємо з Червоним Хрестом".


Єва: "Дякуємо за увагу! З вами дуже приємно працювати!"


Павел: "Хочу додати: це мій колега, наче брат. Прибув до нас зі Словаччини. Друзі з Червоного Хреста, ми вас любимо!"

 

 

 

 

 

Фото – прес-служби ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/RedCrossUkraine/photos/a.538831352820011.1073741829.537872126249267/985206261515849/?type=3

 

 

 

 

Переглядів: 553 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 00:08
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024