Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Липень » 9 » Рятувальники за участю Червоного Хреста провели акцію «Безпечне літо» у дитячому таборі
17:51
Рятувальники за участю Червоного Хреста провели акцію «Безпечне літо» у дитячому таборі

 

СВЯТО БЕЗПЕКИ

 

 

       

       Рятувальники за участю Червоного Хреста

         провели акцію «Безпечне літо» у дитячому

         оздоровчому таборі «Маяк»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На Івана Купала, 7 липня, співробітники Головного управління ДСНС України у Миколаївській області завітали з даною програмою до дитячого оздоровчогтабору «Маяк», який розташований на узбережжі Чорного моря в с. Рибаківка Березанського району.

 

На зустріч із рятувальниками чекали близько 300 дітей. До заходу долучилися і представники Федерації підводної діяльності та спорту Миколаївської області, а також волонтери Миколаївської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

 

Захід проходив у два етапи. У першій частині діти отримали нагоду дізнатися про причини та наслідки пожеж, про первинні засоби пожежогасіння – вогнегасники, та навіть спробувати ними користуватися.

 

 

Поспілкувалися рятувальники із дітьми і про вибухонебезпечні предмети та розповіли алгоритм дій в разі їх виявлення. Також, представники Федерації познайомили учасників із засобами порятунку людей на водних об’єктах, зокрема рятувальним колом, кінцем «Олександрова», а волонтери Червоного Хрестиа розповіли як правильно робити штучний масаж серця та штучне дихання.

 

 

 

 

 

 

 

 

Традиційними елементами заходу стали демонстрація одягу вогнеборців та групи піротехнічних робіт, а також гасіння пожежі за допомогою водяного ствола.

 

 

 

 

 

 

 

Друга частина проходила на узбережжі моря, де діти на практиці закріпили знання про основні методи порятунку людей на воді, спробували самостійно рятувати умовних потопаючих використовуючи рятувальні засоби. А представники Червоного Хреста провели майстер клас та із використанням спеціального навчального манекену дали змогу дітям самостійно спробувати проводити першочергові заходи з першої допомоги.

 

 

Діти із цікавістю слухали усі розповіді, брали участь у практичних елементах заходу. І на завершення подякували гостям за подароване свято безпеки та пообіцяли, що обов’язково будуть дотримуватися усіх вивчених правил.

 

 

 

Фото – www.nikpravda.com.ua

За джерелом:

http://www.nikpravda.com.ua/ryatuvalniki-proveli-yaskravu-aktsiyu-bezpechne-lito-u-dityachomu-ozdorovchomu-tabori-mayak/

 

Переглядів: 524 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 14:25
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024