Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Липень » 11 » За місяць соціальними послугами охопили більше 60-ти ВІЛ-позитивних дітей та дорослих
19:42
За місяць соціальними послугами охопили більше 60-ти ВІЛ-позитивних дітей та дорослих

 

ВИРВАТИ З ЛАБЕТ НЕДУГИ

 

 

 

Соціальні працівники і Червоний Хрест турбуються

про здоров'я львів'ян, котрі захворіли на ВІЛ-інфекцію

або на МРТБ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Так, наприклад, у червні соціальні працівники БО «БТ «Мережа» м. Львів» надали 15 послуг з денного догляду для ВІЛ-позитивних дітей, 130 послуг з консультування щодо прихильності до АРТ, 60 послуг з соціального супроводу/патронажу, а також 15 послуг з представлення інтересів. Загалом соціальними послугами охопили 63 особи.

 

 

 

 

 

 

 

 

Цього року БО «БТ «Мережа» м. Львів» надасть соціальних послуг для цільових груп населення Львова та області на суму 554,8 тис грн. Нагадаємо, у 2016 році відбувся перший прецедент виділення коштів з обласного бюджету у розмірі 136,8 тис. грн. на надання соціальних послуг для ВІЛ-інфікованих дітей та дітей, яких торкнулась епідемія ВІЛ/СНІД.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В результаті проведеного конкурсу надавачем послуг було обрано благодійну організацію «Благодійне товариство «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» м. Львів», яка успішно реалізувала проект, охопивши соціальними послугами більш ніж 170 дітей зі Львова та Львівської області показавши приклад раціонального та ефективного використання бюджетних коштів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У 2017 році проведено відкритий конкурс із застосуванням системи «Prozorro» для потенційних надавачів соціальних послуг для ВІЛ-позитивних дітей та дорослих, результаті якого переможцем було обрано БО «БТ «Мережа» м. Львів».

 

 

Довідково:

 

 

 

 

 

 

 

 

БО «БТ «Мережа» м. Львів» бере також участь й в допомозі хворим на МРТБ. Як ми уже повідомляли, у червні ця благодійна організація провела за участю Львівської ОО ТЧХУ у готелі «Дністер» триденний тренінг з розробки методики і оргзаходів з поліпшення прихильного ставлення до хворих на МРТБ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Серед тем, розглянутих на тренінгу для червонохрестівців, соціальних працівників та працівників медичної сфери, великий резонанс викликала тема: «Формування прихильності до лікування у хворих на мультирезистентний туберкульоз (МРТБ) на амбулаторному етапі за допомогою ефективного консультування та надання соціально-психологічної підтримки»Проводили навчання досвідчені тренери С. Леонтьєва, С. Окромешко, Г. Коваль. Здобуті знання працівники Червоного Хреста успішно застосовують нині у своїй роботі.

 

 

(Докладніше див. - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2017-06-08-10693, http://lviv-redcross.at.ua/blog/2017-06-09-10698 ).

 

 

 

Фото – Василя Руданя з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://loda.gov.ua/news?id=28850

 

Переглядів: 420 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 02:58
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024