Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Липень » 17 » Зникнення жінки з вадами слуху на пункті пропуску в Станиці Луганській
21:49
Зникнення жінки з вадами слуху на пункті пропуску в Станиці Луганській

 

ЗНИКЛА, НАЧЕ ГОЛКА У СТОЗІ СІНА

 

 

   

     Міжнародний Комітет Червоного Хреста

     намагається зв'язатися з родичами жінки

     з вадами слуху, яка 13 липня зникла під час

     перетину лінії зіткнення на пункті пропуску

     в Станиці Луганській.

 

 

 

 

 

 

 

Про це в коментарі Укрінформу повідомила прес-служба Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

 

 

"Ми намагаємося зв'язатися з родиною зниклої, аби відкрити справу з пошуку цієї людини", - сказали в прес-центрі і пояснили, що розшук зниклих цивільних громадян на окупованих територіях розпочинається МКЧХ тільки після звернення родичів до Комітету.

 

 

У прес-центрі також нагадали, що три тижні тому на Луганському напрямку була подібна ситуація, коли співробітники силового відомства затримали жінку з вадами слуху, через те, що вона не реагувала на вимоги чергових бійців. Її протримали декілька годин, але після з'ясування обставин відпустили.

 

 

Як повідомляв Укрінформ, 13 липня на території, яка непідконтрольна Києву, силовики затримали на КПВВ жінку з вадами слуху, яка поверталася зі Станиці Луганської в окупований Луганськ. Український контрольно-пропускний пункт Людмила Сурженко пройшла, чому є документальне підтвердження.

 

За повідомленнями, жінка, яка є інвалідом дитинства зі слуху і в якої в момент переходу КПВВ сіли батарейки в слуховому апараті, чимось не сподобалася черговим, які охороняли перехід. Можливо, вона просто не розуміла, що саме від неї вимагають на блокпосту. Очевидці повідомили, що охоронці змусили жінку показати всі сумки, забрали мобільний телефон для перевірки.

 

 

Додому жінка після затримання на КПВВ так і не повернулася. Наступного дня мама Людмили зверталася із запитами до окупаційної адміністрації Луганська, але скрізь отримала відмову в наданні інформації. Ще через добу телефон викраденої вийшов на зв'язок, але відповідала на SMS явно не Людмила.

 

 

Як припускають родичі, Людмила Сурженко, яка зникла 3 дні тому, знаходиться у біді і потребує уваги і допомоги з боку гуманітарних місій. Мама Людмили також звертається з проханням про допомогу в пошуку своєї доньки до представників міжнародних організацій, які працюють у Луганську.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://www.ukrinform.ua/rubric-regions/2267891-zniknenna-zinkiinvalida-v-lnr-cervonij-hrest-gotovij-dolucitisa-do-posukiv.html

 

Переглядів: 456 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 11:38
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024