Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Липень » 21 » Французькі волонтери передали у лікарні Львівщини медичне обладнання
11:56
Французькі волонтери передали у лікарні Львівщини медичне обладнання

 

МИЛОСЕРДЯ МЕШКАНЦІВ БРЕСТА

 

 

 

На Львівщину привезли з Франції майже 9 тонн

медичного обладнання для дітей з обмеженими

можливостями

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Гуманітарну допомогу на суму 15 959 євро передала французька Асоціація «ІРУАЗ-Україна».

 

«Щиро дякую за небайдужість та підтримку, яку ваша асоціація надає регулярно», - зазначив під час зустрічі із членами Асоціації «ІРУАЗ-Україна» Марією та Дідьє Налін голова Львівської ОДА Олег Синютка.

 

Гуманітарний вантаж включає ліжка, матраци, медичні каталки, кушетку-вертикалізатор з електроприводом, реабілітаційний стіл, інвалідні ходунки, крісла-коляски для душу, столи - вертикалізатори, дитячі вертикалі (активні та пасивні), реабілітаційні сидіння, інвалідні візки (дитячі та дорослі), реабілітаційну доріжку, гідро сидіння-підйомник, пральну машинку, машинки для сушки білизни, тренажер тощо.

 

Отримали реабілітаційне обладнання Олеська районна лікарня, КНП «Дрогобицька міська дитяча лікарня, Міжнародний Благодійний фонд інвалідів «Надія Є», Львівська обласна благодійна організація «Реабілітаційний центр «Нове життя», Міжнародна благодійна організація «Благодійний фонд Долини», Громадська організація "Львівська обласна спілка соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих", Громадська організація «Світ Для Дітей».

 

Зазначимо, у 2015 році Асоціація реалізувала проект «Частинка себе», який надав родинам загиблих бійців у збройному конфлікті на сході України можливість літнього відпочинку, оздоровлення та психологічної реабілітації.

 

У 2016 році провели проект міжнародної солідарності «Операція Нарцис», у межах якого діти з приватного коледжу Святого Франсуа (місто Лесневен), продавали букети нарцисів, щоб передати вторговані гроші на потреби сиротинцям України.

 

 

 

 

 

 

Довідково:

 

Медики Львівщини та її мешканці вдячні французьким волонтерам за проявлену турботу. Завдяки їм, тепер чітко можна побачити, де є потенціал для розширення зарубіжних зв'язків і пошуку партнерів для Червоного Хреста.

 

Асоціація "ІРУАЗ-УКРАЇНА"(Франція) є гуманітарною організацією, яка заснована в 1994 році Марі Клоді Сімоне Марі. Це міжнародне об'єднання, місія якого полягає у створенні соціальних і культурних зв'язків між мешканцями Бреста (Франція) та різних областей України.

 

Основними засадами Асоціації є допомога малозабезпеченим, багатодітним, безпритульним, людям похилого віку і людям з особливими потребами та тим, хто опинився у складних життєвих обставинах. З перших днів збройного конфлікту на сході України Асоціація активно допомагала гуманітарними вантажами: майже щотижня відправляли і відправляє туди найрізноманітніші необхідні для населення речі, ліки, інші медичні засоби.

 

 

Фото – прес-служби ЛОДА

За джерелом:

http://loda.gov.ua/news?id=29038

 

Переглядів: 433 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 00:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024