Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Липень » 21 » Більше сотні студентів та школярів з різних куточків Украни приїхали до Вінниці Потягом Єднання
18:49
Більше сотні студентів та школярів з різних куточків Украни приїхали до Вінниці Потягом Єднання

 

МОЛОДЬ ЄДНАЄТЬСЯ

 

 

      

      Сьогодні, 21 липня, Вінниця зустріла

       уже восьмий Потяг Єднання «Труханівська Січ»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вранці на залізничний вокзали міста потягом прибуло більше сотні студентів та школярів з різних куточків України. Кажуть, подорожують майже місяць.

 

Іван Герасим’юк з Лисичанська вже втретє бере участь в Потязі Єднання. "Раніше були «географічні», «мистецькі» потяги. Зараз у нас все спрямовано на вишкіл, проводимо і розваги, і працюємо й навчаємось разом, вивчаємо козацькі традиції та вміння – все дуже цікаво, зустрічають у різних містах дуже добре", - каже Іван.

 

 

 

 

 

 

"Дізнаємось про різні звичаї, традиції сходу і заходу України. Але важко в дорозі – багато ходимо пішки. Особливо запам’ятається 25 кілометрів пішки в Самборі – ми там йшли до місця, де був табір з 9-ї ранку до вечора", - розповідають Олена й Віка з Чернігова.

 

 

 

 

 

 

 

"Ми почали зі Скадовська, потім були в Миколаєві, звідти поїхали на схід, зі сходу – у Львів, Самбір, тепер – з Хмельницького приїхали до Вінниці. Нам сказали, що буде дуже цікава програма, де будемо вчитися виживати без речей, без їжі, без води. Думаю, буде дуже багато вражень", - говорить В’ячеслав Сокирко з Києва.

 

 

 

 

 

 

Уже традиційно потяг у Вінниці разом з іншими громадськими активістами зустрічала мама Героя Небесної Сотні Максима Шимка Зоя Кузьменко. "Ви – найкращі, тому що ви – молоді, завзяті і ви – за Україну. Це дуже важливо", - привітала гостей Зоя Кузьменко.

 

 

 

 

 

 

За словами заступника обласного військового комісара Ігоря Гончарука, у Вінниці для учасників подорожі підготували цікаву й насичену програму. "Будуть проводити заняття і Червоний Хрест, і служба з надзвичайних ситуацій, Повітряні Сили, облвійськкомат, представники волонтерських організацій, які безпосередньо виїжджали в зону зброрйного конфлікта на сході України – надавали медичну допомогу", - розповів Ігор Гончарук.

 

 

Своєрідна база молоді з різних куточків України у Вінниці буде на Бригантині – там підготують наметове містечко і проводитимуть вишколи. Навантаження обіцяють однакове - для хлопців та дівчат.

 

 

"Це – вишкільний потяг, ми вже проїхали по восьми областях і подивилися, який там зібраний досвід у військово-патріотичному вихованні. Зараз хочемо зібрати цей досвід і зробити єдине положення для всіх національно-патріотичних і військово-патріотичних вишколів, які проводяться в Україні", - говорить організатор Потяга Єднання Микола Бондар.

 

Планується, що у Вінниці учасники Потяга Єднання будуть до неділі, 23 липня.

 

 

Фото - з сайту Вінниця.Ок

За iнформацiєю:

http://www.myvin.com.ua/ua/news/events/50295.html

 

 

Переглядів: 561 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 16:20
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024