Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Липень » 23 » Дві обласні організації Товариства почали самооцінку потенціалу
21:55
Дві обласні організації Товариства почали самооцінку потенціалу

 

ПОГЛЯД ЗА ГОРИЗОНТ

 

 

      

       Дві обласні організації Товариства Червоного Хреста

       України, як справжні флагмани червонохрестівського

       «флоту», розпочали самооцінку власного потенціалу

        для подальшого розвитку і вдосконалення

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23 липня дві обласні організації Товариства Червоного Хреста України, – Харківська та Дніпропетровська, – почали процесс оцінки свого організаційного потенціалу (Branch Organizational Capacity Assessment – BOCA).

 

Для будь-якої організації важливо постійно оцінювати й розвивати свій потенціал, щоб мати можливість реагувати на гуманітарні виклики, рятувати життя та полегшувати страждання вразливих категорій населення. Розпочавши самооцінку, ці 2 організації засвідчили свою зацікавленість у вимірюванні та посиленні власного потенціалу для ефективної допомоги тим, хто цього потребує.

 

Оцінка організаційного потенціалу організації – це інструмент самостійної оцінки, розроблений для організацій Національних Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця для виявлення поточного потенціалу організації та спільної розробки напрямків його подальшого посилення. Уже у 25 країнах світу організації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця провели самооцінку та, розробивши плани розвитку, досягли визначних результатів.

 

 

 

 

 

 

Для підтримки процессу самооцінки організацій Товариством була підготовлена команда із 10 фасилітаторів. Заняття для фасилітаторів відбулися у Харкові 20-22 липня. Їх навчання та пілотна оцінка організації реалізується у рамках проекту «Розвиток організаційних структур, молодіжного руху та волонтерства Товариства Червоного Хреста України» (BraVo), який реалізує Товариство за підтримки Данського Червоного Хреста та Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

Міжнародні експерти BOCA з Японського Червоного Хреста і Червоного Хреста Індії – Наомі Акамацу та Бхавеш Содагар – прибули в Україну на запрошення Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

 

 

 

 

 

Старт самооцінки Харківської та Дніпропетровської обласних організації Товариства – це лише початок довгострокового процесу, який має на меті поліпшити потенціал організацій – і, як результат, усього Товариства Червоного Хреста України, – зробивши їх сильними та ефективними.

 

Автор: Maria Yeremenko

 

 

Фото – прес-служби ТЧХУ

За джерелом:

http://redcross.org.ua/2017/07/%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%96%D0%B7%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%97-%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%BE/

 

Переглядів: 440 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 11:30
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024