Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Липень » 27 » Уманська МРО ТЧХУ – маленьким пацієнтам з міського дитячого реабілітаційного центру «Пролісок»
09:50
Уманська МРО ТЧХУ – маленьким пацієнтам з міського дитячого реабілітаційного центру «Пролісок»

 

ПЛІДНА СПІВПРАЦЯ

 

 

       Уманська МРО ТЧХУ – маленьким пацієнтам з міського

         дитячого реабілітаційного центру «Пролісок»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України співпрацює із дитячим закладом з першого року його створення. В літній період діти в центрі навчаються надавати першу допомогу в ігровій формі на заняттях, організованих Товариством. Серед дітей відразу з’являється чимало охочих бути помічниками під час занять і одягнути форменний одяг Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

 

Діти знайомляться, як обробити рану, накласти пов’язку, організувати виклик дорослих, якщо трапилася нестандартна ситуація під час їх дозвілля. Дізнаються про алгоритм дій при наданні допомоги. Для дітей з центру є важливим доброзичливе спілкування, отримання нової інформації про здоров’я, про доброзичливість у взаємостосунках. Вони порівнюють власні підходи до виконання навчальних тренувань.

 

 

 

 

 

 

Напрямок спілкування з дітьми - гуманітарний. Яку би професію ти не обрав, пам’ятай, без здоров’я нічого не можна досягнути, якщо про нього не дбати, не навчатися вчасно надавати необхідну допомогу. Будь добрим, відгукуйся на прохання допомогти. Це милосердно і гуманно – роблять власні висновки діти.

 

 

 

 

 

 

 

Такі навчально - пізнавальні заняття в літній період в дитячому реабілітаційному центрі «Пролісок» Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України проводить з дітьми щомісяця. Для дітей реабілітаційного центру - це дуже важливо для їх швидшого одужання. Цим патронатом опікується особисто голова Уманської МРО ТЧХУ Валентина Чорна.

 

 

 

 

 

 

Уманський міський дитячий реабілітаційний центр «Пролісок» щороку поповнюється новим обладнанням для дітей з особливими потребами при сприянні Червоного Хреста. Діти в закладі знаходять можливості вдосконалюватися, знайти улюблену справу, займатися творчістю, пізнавати щось нове про власне здоров’я.

 

 

 

 

 

 

Фото - Уманської МРО ТЧХУ

Прес - центр Уманської МРО ТЧХУ

 

Переглядів: 462 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 03:22
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024