Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Серпень » 8 » VI Всесвітні Бойківські Фестини під опікою медиків
17:14
VI Всесвітні Бойківські Фестини під опікою медиків

 

ОТРИМАЛИ ДОПОМОГУ - 102 ПАЦІЄНТИ

 

 

 

 

У період з 2 до 6 серпня 2017 року в Турківському районі

на Львівщині проводились VІ Всесвітні Бойківські Фестини

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Близько 25 тисяч гостей взяли участь у VI Бойківських фестинах. Під час їх проведення медична допомога надавалась 5-ма бригадами лікарів зі спец автомобілями, зокрема: 2 бригади Турківської КЦРЛ, 1 бригада Боринської КМЛ, 1 бригада Старо - Самбірської КЦРЛ, 1 бригада медицини катастроф підстанції Турка.

 

 

 

 

 

 

Було розгорнуто медичний пункт з 2-ма стаціонарними ліжками, з усією необхідною медичною апаратурою, де надано допомогу 102 пацієнтам. В бригаду входили: лікар-хірург, лікар - реаніматолог, лікар - терапевт, лікар - педіатр, фельдшери, медичні сестри.

 

 

 

 

 

 

Після завершення заходу зроблено моніторинг проведеної роботи. З аналізу видно, що у більшості випадків допомога надавалась учасникам заходу з артеріальною гіпертензією, захворюваннями серцево-судинної системи та тепловими ударами. Один випадок – перелом гомілкової кістки. Після надання першої допомоги пацієнт реанімобілем доставлений до м. Львів для подальшого лікування.

 

 

 

 

 

 

Фестиваль «Всесвітні бойківські фестини» вперше організували 1992 року. За шість фестивалів Турківщину відвідали понад 900 тисяч людей. Урочисті заходи цього року відбувалися під гаслом «Всесвітні бойківські фестини – у розбудові Української держави!»

 

 

Довідково:

 

ЗШР Червоного Хреста «ГОРС» не брав безпосередньої участі у чергуванні на фестивалі, тому що там було зосереджене достатнє число медиків і необхідних засобів для надання першої допомоги.

 

 

 

 

 

І все ж, у ці дні його члени також не байдикували: вони зосередили свою увагу на туристичних трасах, якими шанувальники відпочинку в горах мандрують Карпатами. На щастя, жоден з бойківчан під час фестивалю не потребував серйозної допомоги в горах. Були звернення щодо нападів кліщів, теплових ударів, розтягнення зв'язок та вивихів, які усувалися на місці події і не потребували подальшої госпіталізації.

 

Фото – прес-служби ДОЗ ЛОДА

За джерелом:

http://www.health-loda.gov.ua/ukr/news/lvivnews/6156.html

 

Переглядів: 452 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 17:45
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024