Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Серпень » 10 » Британію заливають зливи. Затоплено залізничні колії, річки виходять з берегів
06:47
Британію заливають зливи. Затоплено залізничні колії, річки виходять з берегів

 

ПОДИХ  АТЛАНТИКИ

 

 

У Великобританії продовжують йти зливи,

які швидко перетворюються в повені.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У містах і селах в Східному Йоркширі і Лінкольнширі вода іноді доходить до одного метра в глибину, повідомляє The Daily Mail.

Найближчим часом погода не покращиться, синоптики прогнозують дощі на частину тижня. І хоча в ці вихідні дощ повинен припинитися, температура навряд чи підніметься вище 22 ° С протягом наступних десяти днів.
Синоптики кажуть, що ще 80 мм дощу може випасти в деяких регіонах країни протягом наступних 24 годин, можливе затоплення будинків і підприємств.

Середня кількість опадів в серпні для Англії становить 69,3 мм. У деяких місцях прогнозується випадання від 20 мм до 30 мм опадів протягом двох або трьох годин. Повінь може впливати на деякі транспортні маршрути, що призведе до збільшення часу в дорозі.

 

Агентство з охорони навколишнього середовища попереджає про можливий вихід з берегів річки Лін в Ноттингемшире. Також повінь можливо в районах поблизу узбережжя Північного моря в Північному Йоркширі.

Поліція була змушена зупинити рух на деяких дорогах. Залізниці та залізничні вокзали також піддавалися ризику затоплення. На вокзалі в Північному Лондоні призупинилася продажу залізничних квитків через затоплення касового залу.

 

У графстві Кент в багатоквартирний житловий будинок влучила блискавка, на місце гасіння пожежі прибуло чотири пожежні машини, про жертви поки не повідомляється. Волонтери Червоного Хреста Великобританії знаходяться на місці, щоб надати мешканцям екстрену допомогу.

Всього три тижні тому проливні дощі пройшли по країні і привели до раптових повеней, тоді постраждали 50 об'єктів нерухомості і кілька людей довелося врятувати з їхніх будинків.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://asn.in.ua/ru/news/news/115969-britaniju-zalivajut-dozhdi-zatopleny-zheleznodoroz.html

 

 

 

Переглядів: 430 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 07:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024