Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Серпень » 18 » Робота Служби розшуку Львівської ОО ТЧХУ – стане ефективнішою
10:26
Робота Служби розшуку Львівської ОО ТЧХУ – стане ефективнішою

 

НЕ ВТРАЧАТИ НАДІЮ

 

 

 

Діяльність Служби розшуку Львівської ОО ТЧХУ

спрямована на те, щоб стати доступнішою

та ефективнішою у пошуку зниклих безвісти

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На нараді у Львівській обласній організації ТЧХУ з головами міських і районних організацій ЛОО ТЧХУ, яка відбулася 17 серпня, в черговий раз проводився аналіз їх роботи з питань інформації громадськості з розшукової діяльності Товариства Червоного Хреста України з надання ВРЗ - послуг.

 

 

 

 

 

 

Районні і міські організації ТЧХУ проводять активну роботу в напрямку цієї діяльності серед громадськості, державних структур, неурядових організацій. Головне завдання кожного працівника і активіста, волонтера Товариства - донести інформацію до жителів Львівської області про надання Червоним Хрестом послуг з відновлення родинних зв'язків.

 

 

 

 

 

 

Кожний житель Львівщини має знати, куди можна звернутись за необхідною допомогою, за якою адресою знаходиться офіс Червоного Хреста, де йому правильно оформлять заяву щодо пошуку родича чи родини, з якими втрачено зв'язок, особливо в ситуаціях збройного конфлікту на сході України.

 

 

 

 

 

 

За кожним зверненням у Червоний Хрест стоїть доля людини, життя котрої назавжди змінюють жорстокі події. Нагадаємо, що у жовтні 2016 року МКЧХ відкрив гарячу лінію з питань відновлення родинних зв'язків та розшуку зниклих безвісти. Нею можна скористатися за номером тел.: +38 0 800 300 155. Всі дзвінки – безкоштовні.

 

 

 

 

 

 

"Незалежно від того, коли людина зникла безвісти: під час війни, катастрофи, стихійного лиха або в процесі міграції, її родина продовжує страждати" - підкреслює Маріана Пекассу, котра керує групою співробітників МКЧХ, що працюють над проблемою осіб, зниклих безвісти.

 

 

 

 

 

 

 

 

30 серпня - Міжнародний день зниклих безвісти людей. Червоний Хрест щороку нагадує у цей день про те, що право родичів осіб, зниклих безвісти, -знати про долю близьких. Це одне з головних положень міжнародного гуманітарного права і прав людини взагалі. Воно діє незалежно від того, коли і за яких обставин людина зникла безвісти.

 

МКЧХ планує організувати 30 серпня заходи, приурочені до Міжнародного дня зниклих безвісти людей, які будуть проводитись на Софіївській площі в м. Києві, починаючи з 16.00 год. Для участі в заходах запрошені сім'ї з усіх регіонів України, в яких зникли безвісти близькі під час збройного конфлікту на сході України, в тому числі і 2 сім'ї наших краян.

 

 

 

 

 

 

Зусилля, які докладають МКЧХ , ТЧХУ та ЛОО ТЧХУ, посприяють загостренню уваги суспільства і державних структур на проблемі людей, що зникли безвісти. Сподіваємось, що зниклих безвісти стане значно менше, ніж їх є на даний час.

 

 

Фото – Ірини Апостолюк та Ірини Валько

Ніна Добренька,

директор МСЦ Львівської ОО ТЧХУ

 

Переглядів: 424 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 16:05
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024