Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Серпень » 31 » До 1 вересня Фонд Вілкула «Українська перспектива» допоміг сім'ям, в яких є діти з особливими потребами
20:09
До 1 вересня Фонд Вілкула «Українська перспектива» допоміг сім'ям, в яких є діти з особливими потребами

 

АДРЕСНА ДОПОМОГА

 


 

 

 

До 1 вересня Фонд Вілкула «Українська перспектива»

допоміг сім'ям, в яких є діти з особливими потребами

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Виконавчий директор Фонду Олександра Вілкула «Українська перспектива» Оксана Живаго сказала: «Багатьом людям зараз не вистачає грошей навіть на продукти та оплату комуналки. Тому підготовка дітей до школи перетворилася для них просто в жах - на це у них просто не залишилося коштів. Люди дзвонили в приймальню Вілкула, в Фонд. І ми надали їм підтримку».


Напередодні нового навчального року волонтери Фонду передали шкільне приладдя, продукти, медикаменти, засоби особистої гігієни (підгузники, пелюшки гігієнічні) і багато іншого сім'ям, в яких виховують дітей з особливими потребами, і малозабезпеченим сім'ям з Дніпропетровської, Запорізької, Харківської, Сумської, Полтавської, Миколаївській, Київській, Івано-Франківській та Хмельницькій областей.

 

Також допомогу доставлено ​​жителям населених пунктів на підконтрольних Україні територіях Луганської та Донецької областей.

Влітку 2014 року Фонд «Українська перспектива» став першою недержавною організацією, яка почала надавати допомогу мирним людям, постраждалим від збройного конфлікту.

 


За три роки вже понад 150 тисяч осіб по всій Україні отримали від Фонду Вілкула продукти, медикаменти, побутову техніку, набори для новонароджених, предмети першої необхідності та ін.

 

На кошти Фонду придбані медикаменти та обладнання, які передані військовому госпіталю і другій міськлікарні в Дніпрі, Військово-медичному клінічному центру Південного регіону в Одесі та іншим медичним установам.


Фонд співпрацює з Червоним Хрестом, UNICEF, «Лікарі без кордонів» та іншими вітчизняними і міжнародними гуманітарними організаціями.

 

 

Довідково:

 

Щодо співпраці з Червоним Хрестом то треба нагадати, що цей фонд відремонтував у Дніпрі центральний офіс обласної організації ТЧХУ.

Як ми уже повідомляли, у Верховній Раді України О. Вілкулом ще у першому кварталі подано проект закону про повернення Червоному Хресту бюджетного фінансування для патронажної служби милосердя. І цей закон був би давно прийнятий, якби не шалений опір опонентів.

 

Фото – www.vilkul.ua

За джерелом:

http://www.vilkul.ua/news/k-1-sentyabrya-fond-vilkula-ukrainskaya-perspektiva-okazal-pomoshch

 

 

Переглядів: 404 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 15:23
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024