Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Серпень » 31 » Тернопільська МО ТЧХУ – на шляху вдосконалення ресурсозабезпечення
21:48
Тернопільська МО ТЧХУ – на шляху вдосконалення ресурсозабезпечення

БЕЗПРОГРАШНІ ЛОТЕРЕЇ

 

 

 

Тернопільська МО ТЧХУ – на шляху

вдосконалення ресурсозабезпечення

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У «Віснику Червоного Хреста України» у статті В.Шелокова «Час нових ресурсомобілізаційних звершень» зазначається: «Будь-яка гуманітарна/благодійна організація для реалізації своєї шляхетної мети має бути забезпечена відповідними ресурсами, що стають її інструментами в задоволенні потреб бенефіціарів (отримувачів допомоги). В час, коли в нашій країні громадських та благодійних організацій стає все більше, а базові потреби вразливого населення, на жаль, не зменшуються, нові підходи до залучення ресурсів стають все актуальнішими». «Вісник ТЧХУ., №2(80)17, с. 12.

 

 

 

 

 

 

Один з таких нових методів залучення ресурсів продемонструвала нещодавно Тернопільська МО ТЧХУ, провівши благодійну безпрограшну лотерею. Про цю подію організатори повідомили на офіційній сторінці Тернопільської ОО ТЧХУ у ФБ наступне:

«З метою популяризації діяльності Товариства Червоного Хреста та з нагоди Дня Незалежності України та Дня міста 26 і 27 серпня 2017 року Тернопільська міська організація Товариства Червоного Хреста України організувала та провела безпрограшну лотерею в парку ім. Т.Шевченка та в парку Національного відродження.

 

 

 


 

 

 

Така безпрограшна лотерея від Червоного Хреста в Тернополі проходить уже кілька років поспіль. Усі охочі могли виграти канцелярське приладдя, м’які іграшки, футболки, сумки, засоби гігієни, зошити, розмальовки, шкарпетки, тощо.

 

 

 

 

 

 

Благодійний захід привертав увагу тернополян та гостей міста. Усі, хто взяв участь у лотереї, поверталися додому з хорошим настроєм.

 

 

 


 

 

 

Під час безпрограшної лотереї було зібрано 6760 грн. Всі зібрані кошти підуть на забезпечення статутної діяльності Товариства».

 

Фото – Тернопільської МО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/ternopilredcross/photos/pcb.526089491061672/526089201061701/?type=3&theater

 

Переглядів: 482 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 14:53
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024