Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Вересень » 4 » Дорослі і діти побудували «Місто професій» в парку «Народний сад» у м. Миколаєві
03:17
Дорослі і діти побудували «Місто професій» в парку «Народний сад» у м. Миколаєві


 

ЯКА  ПРОФЕСІЯ  НАЙКРАЩА

 

 

 


 

Вчора, 3 вересня , у Миколаєві вперше

відбулася профорієнтаційна акція «Місто професій»,

під якої діти мали можливість познайомитися

з різними професіями


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Про це повідомляють відділ комунікації поліції Миколаївській області та прес-служба ГУ ДСНС України в Миколаївській області. Маленькі миколаївці отримали спеціальні «паспорти», карти представлених професій і мали можливість «влаштуватися на роботу».

 

 

 

 


 

 

 

Після короткого майстер-класу від фахівців своїх галузевих служб, діти могли спробувати себе в професії поліцейського, кінолога, вибухотехніки, криміналіста, рятувальника, пожежного, лікаря, соціального працівника, будівельника, перукаря, агронома, ветлікаря, діджея, автослюсаря, продавця, банкіра, кухаря, актора, моделі, кравчині тощо.

 

 

 

 

 


 

 

 

Однією з найпопулярніших серед дітей була професія поліцейського. Діти із задоволенням познайомилися з роботою поліцейських, кінологів, вибухотехніків і криміналістів.

 

 

 

 


 

 

 

Особливою популярністю серед відвідувачів користувалися чотириногі захисники правопорядку з кінологічного центру Головного управління Нацполіціі, які демонстрували відвідувачам відмінну дрессуру і навички пошуку собаками зброї та вибухівки. Після близького знайомства з професією чимало дітей і підлітків виявили бажання в майбутньому стати правоохоронцями, щоб стояти на захисті безпеки та правопорядку.

 

 


 

 

 

 

Служба порятунку 101 була представлена ​​станціями «Вибухонебезпечна», «Порятунок на воді», «Влучний ствольщик», «Хімічна», «Рятувальна» і «Медична». До акції приєдналися і постійні партнери Головного управління ГСЧС України в Миколаївській області - обласна Федерація підводної діяльності та спорту, а також представники Червоного Хреста (голова Миколаївської ОО ТЧХУ Людмила Степанівна Краснюк).

 

 

 


 

 

 

Святковий настрій забезпечував духовий оркестр. Навчаючи на практиці дітей особливостям професії пожежного-рятувальника, фахівці ДСНС підготували такі випробування для маленьких відвідувачів, як: подача води на гасіння умовної пожежі, застосування вуглекислотного вогнегасника, пошук вибухонебезпечного предмету за допомогою міношукача, надання першої допомоги потерпілому (штучне дихання), застосування шанцевого інструменту і багато іншого.

 

 

 


 

 

 

Сумлінні  маленькі працівники отримали "заробітну" плату, яку витратили в магазині солодощів і подарунків, розташованої на території «Міста професій».

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://novosti-n.org/news/read/127793.html#image-1

 

 

 

 

Переглядів: 462 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 03:01
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024