Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Вересень » 4 » У Білій Церкві вперше відбувся фестиваль «Олександрійська феєрія»
21:54
У Білій Церкві вперше відбувся фестиваль «Олександрійська феєрія»

 

ПОДОРОЖ У КАЗКУ

 

 

З 24 до 27 серпня у місті Біла Церква проводився перший

загальний старт аеростатів повітроплавальної фієсти

«Олександрійська феєрія». Фестиваль був присвячений

Дню незалежності України

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24 серпня відбулася прес-конференція з нагоди проведення фестивалю повітряних куль «Олександрійська феєрія», організована ГО «Біла Церква туристична».

 

Видовищний захід проходив у Білій Церкві вперше і став результатом спільних зусиль підприємців, громадських організацій, міської ради. Про це під час прес-конференції повідомив міський голова Геннадій Дикий, наголосивши, що дане дійство сприятиме зростанню туристичної привабливості Білої Церкви. Також висловив сподівання що фестиваль стане для міста традиційним і відбуватиметься щороку.

 

«Надзвичайно приємно, що в Білій Церкві уперше організований такий видовищний захід. Це один із напрямків розвитку Білої Церкви, який ми визначили, затвердили та обговорили, - розвиток туристичного кластеру. Дане дійство привабить до нашого міста, а зокрема до дендропарку «Олександрія», ще більше туристів», - відмітив Геннадій Дикий.

 

Голова правління ГО «Біла Церква туристична» Олена Фастівська наголосила, що громадьте об’єднання має на меті проведення також інших заходів та фестивалів. А президент Федерації повітроплавання України В’ячеслав Гардашник зазначив, що такий фестиваль має успіх у м.Кам’янець-Подільський, і в минулому році його відвідало понад 400 тис. туристів. Даний фестиваль сприяв тому, що в місті було відкрито нові готелі, ресторани, створено робочі місця в різних секторах туристичної інфраструктури (готелі, ресторани, побутове обслуговування тощо) і спрямований на розвиток регіонального повітроплавання.

 

 

 

 

Заступник директора «Дендропарку «Олександрія» Наталія Дойко відмітила, що фестиваль є чудовим поєднанням паркового мистецтва та справжньої казки, в яку мали змогу поринути його учасники. Також закликала відвідувачів поставитися з розумінням та повагою до парку, адже незважаючи на багатолітню історію він є тендітним та вразливим, а всім учасникам фестивалю побажала насолодитися польотом на повну.

 

Польоти відбувались двічі на день – з 06:00 до 08:00 та з 18:00 до 20:00. Участь в польотах взяли близько 150 людей з усієї України. На відкриття фестивалю також завітав міський голова Геннадій Дикий разом зі своєю сім’єю.

 

26 серпня у парку культури та відпочинку ім.Т.Шевченка відбулося закриття фестивалю. Була представлена концертна програма за участю гуртів «Ray Band» та AC/DC tribute band «Big Gun».

 

Довідково:

 

 

Домедичний супровід заходу забезпечували члени ЗШР та волонтери Білоцерківської МО ТЧХУ. В ході чергувань було декілька звернень гостей свята, яким була надана відповідна перша допомога.

 

Фото – Білоцерківської МО ТЧХУ

За джерелом:

https://bc-rada.gov.ua/node/7570

 

Переглядів: 459 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 21:56
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024