Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Вересень » 6 » Укладено угоду про співпрацю між ТЧХУ і Національною академією прокуратури України
08:20
Укладено угоду про співпрацю між ТЧХУ і Національною академією прокуратури України

 

ПЕРШИЙ КРОК ДО СПІВПРАЦІ

 

 

 

Договір про співпрацю між ТЧХУ і Національною

академією прокуратури України - підписано

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

31 серпня 2017 року відбулася робоча зустріч представників Національної академії прокуратури України та Товариства Червоного Хреста в Україні, в результаті якої підписано договір про співпрацю.

 

 

 

 

 

 

Національну академію прокуратури України представили: ректор Іван Присяжнюк, проректор Олександр Толочко, старший викладач відділу підготовки та підвищення кваліфікації військових прокурорів Валерій Дяченко.

 

 

 

 

 

 

Від Товариства Червоного Хреста в Україні були присутні: президент Іван Усіченко, перший заступник генерального директора Владислав Шелоков, національний куратор з міжнародного гуманітарного права Євгенія Лукянченко, представник прес-служби Наталія Криницька.

 

 

 

 

 

 

Інструктори Товариства Червоного Хреста в Україні постійно проводять в Академії практичні заняття, присвячені оволодінню навичками надання першої медичної допомоги, для військових прокурорів і слідчих. Слухачі вивчають особливості надання постраждалим першої допомоги при вогнепальних пораненнях, крововтраті, побутових травмах, переломах, серцевих нападах тощо.

 

Навчальні заходи, які проводять в Академії інструктори Товариства Червоного Хреста в Україні, мають особливе практичне значення, оскільки військові прокурори і слідчі працюють в складних умовах, у тому числі в районах, де активно ведуться бойові дії. Під час виконання службових обов’язків перед ними досить часто постає необхідність врятувати людині життя.

 

Довідково:

 

Товариство Червоного Хреста в Україні бере активну участь у навчанні населення першій допомозі, у тому числі працівників правоохоронних органів. Заснована Національним комітетом Товариства програма зі створення системи навчання населення навичкам надання першої допомоги виконується з 2011 року. Загальна кількість слухачів, котрі пройшли навчання за рік в Україні, становить близько 20 тисяч осіб.

 

 

Фото – www.napu.com.ua/

За джерелом:

http://napu.com.ua/uk/2017/08/robocha-zustrich-iz-predstavnikami-tovaristva-chervonogo-hresta-v-ukrayini/

 

 

Переглядів: 542 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 11:36
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024