Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Вересень » 7 » Червоний Хрест бере участь у семінарі щодо створення добровольчих загонів в Яремче (ВІДЕО)
16:21
Червоний Хрест бере участь у семінарі щодо створення добровольчих загонів в Яремче (ВІДЕО)

 

СПІЛЬНИМИ СИЛАМИ

 

 

 

Червоний Хрест бере участь у семінарі

щодо створення добровольчих загонів в Яремче

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З 6 по 8 серпня в Яремче (Івано-Франківська обл.) за сприяння Івано-Фраковской обласної організації Товариства Червоного Хреста України проходить навчальний семінар для співробітників Державної служби України з надзвичайних ситуацій, поліції і представників Товариства на тему організації добровольчих загонів реагування на надзвичайні ситуації (НС). Своїм досвідом діляться Шведський союз цивільної оборони і співробітники поліції.

 

 

 

 

 

 

У програмі семінару входять як теоретичні блоки про досвід роботи із захисту навколишнього середовища, навчання добровольців, роль громад і поліції, відповідальність сторін та шляхи взаємодії одне з одним, так і практичні симуляції по роботі під час НС, наданні першої допомоги при НС, пошуку зниклих тощо.

 

 

 

 

 

 

“Така співпраця між нашими організаціями має багату історію: вона почалася в 2004 році і, сподіваємося, будемо тривати, – зауважила Юлія Галаган, завідуюча Департаменту з реагування на НС в НК ТЧХУ. – Співробітництво допоможе як інтеграції європейського досвіду, так і вибудовування довіри і діалогу між громадськими активістами та службами попередження і реагування на НС”.

 

Довідково:

 

Семінар на тему "Створення рятувальних загонів" проходив в Яремче і в минулому році. Організатори були ті самі, що і цього року - Шведський союз цивільної оборони та Івано - Франківська ОО ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

В цьогорічному семінарі беруть участь: представники ДСНС , УВС , Івано-Франківського державного медичного університету, обласні організації ТЧХУ - Івано-Франківщини, Тернопілля, Львівщини, Винничини, Полтавщини, Харківщини, Чернігівщини, Буковини, Закарпаття.

 

 

 

 

 

 

Львівську ОО ТЧХУ представляють голова обласної організації Товариства Валентин Мойсеєнко та командир ЗШР Червоного Хреста ГОРС Михайло Яворівський.

 

Заступник голови Харківської ОО ТЧХУ Валентина Костенко і командир Загону швидкого реагування Червоного Хреста Харківщини Максим Плащов (Maksim Plashov) також беруть участь у навчальних семінарах у м. Яремче для підвищення рівня готовності реагування на надзвичайні ситуації.

 

Перед відїздом у Яремче вони підготували сюжет про свій ЗШР і розмістили його на офіційній сторінці

у себе у ФБ.

 

 

 

 

 

 

 

Автор: Maria Yeremenko

 

 

Фото – Івано-Франківської ОО ТЧХУ

За джерелом:

http://redcross.org.ua/2017/09/chervonyj-hrest-bere-uchast-u-seminari/

 

Переглядів: 762 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 00:21
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024