Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Вересень » 9 » Українська сторона СЦКК: спільними зусиллями відремонтовано водовід «Горлівка-Торецьк»
06:33
Українська сторона СЦКК: спільними зусиллями відремонтовано водовід «Горлівка-Торецьк»

 

«ВАЖКА» ВОДА

 

 

 

Незважаючи на небезпеку, відремонтовано

пошкоджені ділянки водоводу «Горлівка-Торецьк»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Спільним центром з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК), спільно з ОБСЕ - на початку вересня цього року, вдруге було скоординовано та продовжено ремонт ділянки водоводу діаметром 900 мм «Горлівка-Торецьк» (поблизу шахти імені Гагаріна).

 

Незважаючи на проведені аварійно-відновлювальні роботи 22-24 серпня цього року, які суттєво зменшили втрати води, на жаль, її витікання продовжилось.

 

До проведення робіт залучалися ремонтні бригади Часовоярського районного виробничого управління комунального підприємства «Компанії «Вода Донбасу». На нову заявку від підприємства були отримані гарантії безпеки на проведення робіт від ОРДО.

 

 

 

 

 

 

Безпеку робіт забезпечували військовослужбовці української сторони СЦКК, спеціалісти ДСНС України, представники підрозділів цивільно-військового співробітництва, а також патрулі СММ ОБСЕ та Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

 

Впродовж трьох робочих днів ремонтні бригади знайшли понад 30 поривів на водоводі. Після відкопування труби на поверхню були проведені необхідні зварювальні роботи.

 

Відновлення сталого водопостачання дозволило понад 35 тисячам мешканців Торецька та селищ в «сірій зоні» забути про жорсткий графік водопостачання (дві години на добу), який було запроваджено протягом останніх декількох місяців. Крім того, своєчасні аварійно-відновлювальні робіти водоводу підвищили спроможності міста якісніше підготуватися до осінньо-зимового періоду, а промисловим підприємствам м. Торецька та району працювати у звичному робочому режимі.

 

Українська сторона СЦКК висловлює вдячність всім причетним сторонам, які доклали зусилля до забезпечення безпеки та організації аварійно-відновлювальних робіт у «сірій зоні». Сподіваємося, що і в подальшому спільними зусиллями вдасться підтримувати екологічну безпеку регіону та відновлювати пошкоджену цивільну інфраструктуру Донбасу.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://narodnarada.info/news/ukrajinska-storona-sckk-spilnimi-zusillyamiukrajinska-storona-sckk-spilnimi-zusillyami_69865-news-70642.html

 

Переглядів: 448 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 08:50
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024