Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Вересень » 12 » На Львівщині відбулися заключні етапи національної першості з гірських автоперегонів (ВІДЕО)
20:49
На Львівщині відбулися заключні етапи національної першості з гірських автоперегонів (ВІДЕО)

 

ЕКСТРЕМАЛИ НА КОЛЕСАХ

 

 

 

У Карпатах відбулися 6-ий та 7-ий етапи чемпіонату

України з гірських автоперегонів. Ці раунди назвали

«Львівським стандартом». Ними екстремали видовищно

закрили сезон.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Передостанній раунд стартів прийняв Верецький перевал ‒ мальовнича місцина на межі Львівської та Закарпатської областей, на висоті більше 800 м над рівнем моря. У боротьбу вступили умільці у чотирьох класах автомобілів.

 

 

Організатор змагань Сергій Єженков розповів: «Траса доволі тяжка, тому що включає в себе 8 лівих і 9 правих поворотів. І пілоти повинні запам’ятати і якнайшвидше пройти їх».

 

 

Сміливцям приготували ділянку довжиною 2,8 км. Учасник змагань Георгій Ільїн поділився враженнями від дистанції: «Подекуди є слизькі місця, такі забруднені. Але це додає інтересу до траси. Найскладніші відрізки були перед фінішем. Треба було загальмувати, щоби уникнути неприємностей».

 

 

У кожного пілота у фінальному раунді було по 3 спроби. До уваги брали дві з найкращим результатом. Пілот Дмитро Зінов’єв розповів: «Трохи занесло мене. Після першого проїзду насипало грязюки, трохи слизько. А так, в принципі, все добре».

 

 

На останньому етапі автовідчайдухи гасали Східницьким перевалом, а після цього підбили підсумки сезону. В абсолютному заліку найкращим став киянин Володимир Апостолюк. Серед команд перемога дісталася столичному «SBRacing».

 

 

Довідково:

 

 

На запитання, чи запрошували на змагання ЗШР Червоного Хреста Львівщини ГОРС, члени якого є фахівцями з надання першої допомоги у горах, нам відповіли, що від організаторів на цей раз запрошення не надійшло, а самі напрошуватися не захотіли.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Роль глядачів волонтерам також не по нутру, тому у ці дні їх представники були учасниками флеш-мобу у Львові з нагоди Всесвітнього дня першої допомоги (на знімку) і патрулювали традиційні туристичні траси у Карпатах, тому що з Івано-Франківщини надійшло сумне повідомлення: піднімаючись на гору Хом'як, що біля Татарова, помер від сердечного нападу турист із Запоріжжя, який йшов у групі з 50 осіб, сформованій із працівників Запорізької АЕС.

 

 

 

 

 

 

 

Фото – Ірини Апостолюк та з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://zaxid.net/na_lvivshhini_vidbulisya_zaklyuchni_etapi_natsionalnoyi_pershosti_z_girskih_avtoperegoniv_n1436121

 

Переглядів: 458 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 01:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024