Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Вересень » 26 » У первинних осередках Личаківської РО м. Львова ТЧХУ: свята і будні ЛНУВМ та БТ ім. С.З.Гжицького
15:56
У первинних осередках Личаківської РО м. Львова ТЧХУ: свята і будні ЛНУВМ та БТ ім. С.З.Гжицького

 

ЗВІРЯЮЧИ  З ЧАСОМ -  СВІЙ  КРОК

 

 

 

Розповідь про свята і будні первинного осередку

Личаківської РО м. Львова ТЧХУ у Львівському

національному університеті ветеринарної медицини

та біотехнологій імені С.З.Гжицького

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На даний час первинний осередок Товариства у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. Гжицького налічує 700 членів.

 

 

 

 

 

 

Очолює його вже не перший рік голова первинної організації Товариства цього ВНЗ, член правління

Личаківської РО м.Львова  ТЧХУ, старший викладач кафедри ветеринарно-санітарної експертизи, гігієни

та загальної ветеринарної профілактики, заступник декана з виховної роботи факультету ветеринарної

гігієни, екології та права Галина Володимирівна Сус.

 

 

 

 

 

 

Як ми уже повідомляли, у Галини Володимирівни розроблений детальний план роботи на увесь навчальний рік. Це і зрозуміло, з часом приходить досвід, а з досвідом – натхнення. Тим більше, якщо у тебе в активі такі помічники, як доцент Надія Вікторівна Магрело і асистент Надія Юріївна Кремпа.

 

 

 

 

 

 

Нещодавно Червоний Хрест вступив у підписну компанію на періодичну пресу. Зрозуміло, що в осередку відразу ж зайшла мова про передплату на журнал «Вісник Червоного Хреста України».

 

 

 

 

 

 

Першими, до кого звернулася Галина Володимирівна , були магістри 2 курсу, 1/2 п/г. з факультету ветеринарної медицини. Вона представила журнал, розповіла про його напрямки і тематику, як наслідок - магістри взяли паузу на обдумування: хоч стипендія у них дещо збільшилася, але на обліку - кожна копійка.

 

 

 

 

 

 

Ціна журналу – 18 грн 48 коп. Виходить він всього чотири рази на рік. Але матеріали, які у ньому публікуються – дороговказ для первинних осередків ТЧХУ по всій державі. Це тим більш важливо, що ТЧХУ у 2018 р. буде відзначати 100-річчя з дня свого заснування. (Докл. див. - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2017-09-20-11343).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нещодавно стало відомо, що у Львові пройде фестиваль «Золоті роки 2017». Він триватиме з 28 вересня по 2 жовтня. Такий захід до Дня людей похилого віку проведуть у Львові вперше. І звичайно, у навчальному закладі також бажають взяти участь у заходах до Міжнародного дня людей похилого віку разом з Личаківською РО м. Львова ТЧХУ. (Про Фестиваль докл. див. - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2017-09-25-11380).

 

 

 

 

 

 

 

 

Але це все – разові акції. У перспективі – пропаганда членами осередку Товариства з цього ВНЗ у шкільних колективах милосердного ставлення до «друзів наших менших». Як відомо, 1 серпня вступив у силу закон про посилення відповідальності за жорстоке поводження з тваринами. У ньому передбачено підвищення штрафів до 8500 грн. Вводиться обмеження або позбавлення волі на термін до 8 років.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ближчим часом Галина Сус разом з деканом факультету ветеринарної гігієни, екології та прав, доцентом Русланом Пеленьо виїде у Польщу з кращими 12 студентами другого курсу та магістрами першого року навчання у Варшавський вищий навчальний заклад такого ж профілю, щоб взяти участь у науковій конференції, а також в урочистостях з нагоди початку навчального року. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, що студенти III-го курсу за спеціальністю 162 «Біотехнологія та біоінженерія» ФХТБ за обміном досвідом навчаються зараз у Жешувському університеті.

 

 

 

 

 

 

 

 

Словом, у студентів і викладачів ЛНУВМ та БТ ім. С.Гжицького відкривається реальна можливість познайомитися з передовим досвідом польських друзів, щоб застосувати його у себе на всіх рівнях, у тому числі, – і в духовному вихованні майбутніх спеціалістів у тваринництві і новітніх біотехнологіях.

 

 

Фото – автора та із сайту ЛНУВМ та БТ ім. С.Гжицького

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

Переглядів: 543 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 19:43
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024