Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Жовтень » 5 » В Україну мчить ураганний вітер: Зубко збирає оперативний штаб ДСНС
15:35
В Україну мчить ураганний вітер: Зубко збирає оперативний штаб ДСНС

 

ПІДГОТОВКА ДО УРАГАНУ

 

 

В Україну мчить ураганний вітер:

Зубко збирає оперативний штаб ДСНС

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Віце-прем’єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадій Зубко проведе позачергове засідання міжвідомчого оперативного штабу ДСНС щодо погіршення стану погодних умов в Україні.

 

 

Про це інформує прес-служба Мінрегіону.

 

"5 жовтня о 16:00 в ДСНС України під головуванням віце-прем’єр-міністра - міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка відбудеться позачергове засідання міжвідомчого оперативного штабу державної комісії з питань ТЕБ та НС щодо погіршення стану погодних умов в Україні", - йдеться в повідомленні.

 

У засіданні візьмуть участь також голова ДСНС Микола Чечоткін, представники центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій, голови регіональних штабів з ТЕБ та НС.

 

Як повідомляв Укрінформ із посиланням на ДСНС, у більшості областей України протягом 5-6 жовтня очікуються пориви вітру, а місцями посилення швидкості вітру до критеріїв стихійного явища.

 

Так 5 жовтня вдень у Рівненській, Волинській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській областях пориви вітру 17-22 м/с. Ввечері 5 жовтня та вночі 6 жовтня у Волинській, Рівненській, Львівській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій та Закарпатській областях очікується посилення швидкості вітру до критеріїв стихійного явища 25-30 м/с.

 

Крім того, протягом 6 жовтня у Києві, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській та Дніпропетровській областях посилення швидкості вітру 19-24 м/с, у Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Харківській, Луганській та Донецькій областях 15-20 м/с.

 

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://www.ukrinform.ua/rubric-society/2318876-zubko-zbirae-operativnij-stab-dsns-cerez-pogirsenna-pogodi.html

 

Переглядів: 569 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 02:18
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024