Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Жовтень » 6 » Через нічний буревій на Львівщині знеструмлені десятки сіл, перекриті державні траси
10:28
Через нічний буревій на Львівщині знеструмлені десятки сіл, перекриті державні траси

 

 

ЛЬВІВЩИНА ПІСЛЯ БУРЕВІЮ

 

 

У Львові 3 дерева впали на машини,

змінено рух трамвая №1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сильні пориви вітру вночі 6 жовтня наробили багато шкоди у Львові та в області. Знеструмлено десятки населених пунктів, повалено дерева, які перекрили проїзд на дорогах державного значення та пошкодили майно.

 

Як розповіли у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА, близько 40 населених пунктів залишилися без електропостачання через аварії на мережах.

 

Внаслідок сильного раптового пориву вітру без електропостачання залишились 7 населених пунктів Сколівського району (Довжки, Дубина, Камʼянка, Криве, Орява, Погар – повністю, частково - Сколе).

 

У Пустомитівському – 13 населених пунктів (Вовків, Гаї, Глуховичі, Загірʼя, Підтемне, Раковець, Чижиків – повністю, частково – Городиславичі, Кугаїв, Милятичі, Новосілки, Оброшино, Солонка).

 

У Бродівському – с. Берлин та с. Лагода.

 

У Городоцькому районі – с. Зашковичі, Грімне, Кліцко, Комарно, Рубанівка, Татаринів, Чуловичі, Якимчиці - частково.

 

У Мостиському районі – без світла абоненти у с. Арламівська Воля, Волиця, Гостинцеве, Завада, Заріччя, Максимці, Слабаш, Ставок, м. Судова Вишня, с. Твіржа - частково.

 

10 дерев впало на автодороги загальнодержавного значення в межах Львівщини, повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

 

Найскладніша ситуація на 74-ому км траси Львів-Шегині. Там дерево повністю перекрило дві смуги руху біля заправної станції. Два дерева впали на трасу Львів-Стрий і перекрили проїзд. По дорозі на Раву-Руську повалено 4 дерева.

 

У межах Львова п’ять критичних випадків, пов’язаних з обривом електромереж. Дерева нависали і падали на дроти. У міськраді уточнили, що у Львові впало 33 дерева, найбільше у Залізничному районі - 19.

 

«На пл. Двірцевій, 2 вітром пошкоджено МАФ, на вул. Староєврейській – літній майданчик. На вул. Бандери гілкою пошкоджено лінії електропередач, тому трамвай №1 курсує по маршруту трамвая №9. На вул. Стрийській було пошкоджено лінію електропередач, але рух вже відновлено. На вул. Окружній впав білборд. На вул. Городоцькій вітром зірвало дах, на частині вулиці відсутнє електропостачання. Також були часткові зміни в русі тролейбусів через падіння гілок на лінії», ‒ повідомляє прес-служба ЛМР.

 

У Львові теж в деяких місцях довелося перекрити рух, оскільки проїзд був неможливий через повалені дерева. У кількох місцях несправні світлофори. Багато повідомлень про падіння дерев на автомобілі, пошкодження майна – огорож, дахів. У Брюховичах та Зимній Воді дерева впали на дахи житлових будинків.

 

Поліція повідомляє про щонайменше вісім випадків пошкоджень автівок. Одназу дві машини пошкоджено деревом на вул. Кульпарківській, 174, склом з під’їзду будинку на вул. Величковського пошкодило автомобіль, а на Хуторівці торгову палатку знесло на авто.

 

«На перехресті вул. Кульпарківська - Робітнича з новобудови на дорогу падали металеві листи, брезент, дошки. Частина металевих конструкцій впала біля службового автомобіля поліції. Інспектори розбудили охоронців, закликали вжити заходів», ‒ розповіли у патрульній поліції.

 

У Львові тимчасово немає світла на вул. Навроцького, Кордуби і Нижанківського, Зв’язковій, Окружній, Курортній, Вересковій, Винниці, Грабовій, бічній Озерній.

 

 

 

 

 

 

Як вже інформував ZAXID.NET, вночі у Львові вітер повалив дерева, також є обірвані лінії електропостачання. Дерева пошкодили автомобілі, перекрили проїзд на дорогах.

 

До ліквідації наслідків залучені енергетики, ДСНС, комунальники, патрульна поліція.

 

Протягом 6 жовтня також очікуються пориви північно-західного вітру 19-24 м/с. Львів'ян застерігають оминати обірвані електричні дроти, дерева та рекламні щити.

 

 

Фото – патрульної поліції Львова

За джерелом:

https://zaxid.net/cherez_nichniy_bureviy_na_lvivshhini_znestrumleni_desyatki_sil_perekriti_derzhavni_trasi_n1438225

 

Переглядів: 489 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 09:55
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024