Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Жовтень » 9 » Ще раз про добротворця з Німеччини – фотожурналіста Тіля Майєра
12:26
Ще раз про добротворця з Німеччини – фотожурналіста Тіля Майєра

 

ПОВПРЕД ЛЬВІВСЬКОЇ ОО ТЧХУ – У НІМЕЧЧИНІ

 

 

Подробиці про Тіля Майєра - автора фільму

«Зима у Львові», презентація якого відбудеться

12 жовтня п.р. в обласній філармонії Львова

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України запрошує прихильників Червоного Хреста на презентацію документального фільму німецького фотожурналіста п. Тіля Маєра "Зима у Львові", який відбудеться 12 жовтня в обласній філармонії о 16.00 год, за участю автора (малий камерний зал, ІІІ поверх).

 

 

Тіль Маєр, як делегат Червоного Хреста, вже багато років описує і фотографує страждання людей по всьому світу, в т.ч. долю людей за межею бідності.

 

 

Медико-соціальний центр обласної організації Товариства Червоного Хреста України - Проект Баденського Червоного Хреста Німеччини та Львівського Товариства Червоного Хреста України, започаткований в 1996 році для людей, скривджених диктаторськими режимами. Підопічними центру є колишні в’язні фашистських концтаборів та ГеТТо, репресовані сталінським режимом, одинокі, немічні, малозабезпечені люди похилого віку, інваліди, лежачі хворі, якими опікується Червоний Хрест.

 

 

Проект був розрахований на 10 років, але завдяки п.Тілю Маєру цей Проект продовжує функціонувати до цього часу. На батьківщині він згуртував довкола себе однодумців, запропонувавши акцію "Допомагати - приносить задоволення". Публікуючи свої репортажі зі Львова в популярних ЗМІ у своїй країні, зокрема у виданні «Spiegel Online», запровадив Проект "Медикаменти для малозабезпечених підопічних ЧХ Львова." Це стало можливим завдяки пожертвам громадян Німеччини, які реагують на такі публікації.

 

 

 

 

 

 

Тіль Маєр регулярно зі своїми патронажними сестрами з Німеччини щорічно відвідує підопічних Червоного Хреста м. Львова.

 

 

Протягом 10 років цей Проект надає можливість малозабезпеченим, одиноким, інвалідам Львова щомісячно одержувати безкоштовно життєво необхідні медикаменти та продукти харчування на суму біля 60 тисяч гривень.

 

 

Після ліквідації державного замовлення на патронажних медсестер Червоного Хреста України, Баденський Червоний Хрест м. Фрайбург – місто-побратим Львова – виділив кошти на утримання 6 медсестер Червоного Хреста у м. Львові, які продовжують опікуватись підопічними, яким надається допомога медикаментами та продуктами харчування.

 

 

На 20-ти річчя спільного українсько-німецького Проекту "Медико-соціальний центр" в 2016році Делегація Червоного Хреста з Фрайбурга була запрошена і відвідала мерію м. Львова, де фотожурналіст Тіль Маєр був відзначений почесною медаллю мера міста Львова.

 

Робота в Німеччині по збору коштів для підтримки Проекту МСЦ продовжується.

 

 

 

 

В 2017 році Тіль Маєр з командою волонтерів з Німеччини зняв документальний фільм "Зима у Львові", який презентував в Німеччині в посольстві України в Мюнхені.

 

 

Презентації фільму в жовтні місяці будуть проходити в м. Львові, м. Фрайбурзі, м. Бамберзі. Метою презентації є ознайомлення громадськості Німеччини та Львова з проблемами одиноких, малозабезпечених, інвалідів,дітей-сиріт – підопічних Червоного Хреста та збір пожертв на підтримку проекту "Медикаменти для малозабезпечених Львова".

 

 

(Докладніше про презентацію фільму Тіля Майєра "Зима у Львові" – див. «Вісник Червоного Хреста України», №3, 2017, с.16-17).

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://issuu.com/nataliiakrinitskaia/docs/3-2017

 

 

 

 

Переглядів: 447 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 14:01
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024