Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Жовтень » 10 » Анонс презентації документального фільму «Зима у Львові»
17:23
Анонс презентації документального фільму «Зима у Львові»

 

ЗАПРОШУЄМО НА ПРЕЗЕНТАЦІЮ

 

 

 

Анонс презентації документального фільму німецьких журналістів «Зима у Львові»

 

 

12 жовтня у Львівській обласній філармонії відбудеться презентація документального фільму «Winter in Lviv» («Зима у Львові») про підопічних Товариства Червоного Хреста України.

 

Фільм підтримає акцію Баденського Червоного Хреста (Німеччина) для забезпечення роботи Медико-соціального центру Червоного Хреста у Львові зі збереженням мінімально необхідного штату працівників на довготривалий період.

 

Медико-соціальний центр Червоного Хреста опікується соціально незахищеними громадянами, зокрема, літніми самотніми людьми.

 

Героїнями фільму стали чотири жінки з непростою долею. Усі вони пов’язані через їхні життєві обставини з Медико-соціальним центром Товариства у Львові.

 

Патронажна медсестра Ольга Роман у свої 75 років і надалі виконує роботу на волонтерських засадах.

 

Софія Войцихівська – пенсіонерка, котра навіть в негоду мусить здавати макулатуру, тому що її пенсії не вистачає на життя.

 

Ірині Б’єнко-Шуль вже майже 100 років, вона пережила два концентраційні табори. Сучасникам вона бажає миру, щоб ще одне покоління не втратило свою молодість через війну.

 

Син Наталії Нагорної загинув на фронті на сході України. Мати шукала тіло сина місяцями, щоб поховати його на цвинтарі у Львові. У неї тепер принаймні є місце, де можна віддатися горю.

 

Автор ідеї фільму – відомий німецький журналіст Тіль Майєр, який більше десяти років допомагає на волонтерських засадах львівським пенсіонерам. Він неодноразово отримував відзнаки за свою активну громадську позицію та роботу. Він пише та робить фотографії для «Spiegel Online» та багатьох інших провідних німецьких видань.

 

У презентації візьмуть участь:режисер фільму та його команда, керівництво Національного комітету Товариства Червоного Хреста України, керівництво і представники Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України та герої фільму – бенефіціари Медико-соціального центру Червоного Хреста.

 

 

Товариство Червоного Хреста України запрошує Вас на подію, яка має на меті важливу благодійну мету – підтримати діяльність Медико-соціального Центру з допомоги самотнім літнім мешканцям Львова.

 

Місце і час: 12 жовтня, м. Львів, вул. Чайковського, 7, 16:00.

 

Контактна особа:  Ніна Добренька, директор Медико-соціального центру Товариства Червоного Хреста України, тел..: 032(2) 255 08 78.

 

Автор: Maria Yeremenko

 

Фото – Тіля Майєра

За джерелом:

http://redcross.org.ua/2017/10/presentacia-documentalnogo-filmy-zyma-u-lvovi/

 

Переглядів: 409 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 01:12
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024