Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Жовтень » 18 » На Львівщині відзначили Міжнародний день білої тростини
16:44
На Львівщині відзначили Міжнародний день білої тростини

 

 

КОНЦЕРТ І  ВИСТАВКА

 

 

 

 

 

 

 

 

У середу, 18 жовтня, у приміщенні будинку культури Львівської обласної організації Українського товариства сліпих урочистим концертом і творчою виставкою

відзначили Міжнародний день білої тростини.

 

 

Заступник голови Львівської облдержадміністрації Оксана Стоколос-Ворончук подякувала усім учасникам заходу за незламність духу і активну життєву позицію.

 

 

 

 

 

 

“Я вдячна вам за вашу віру у власні сили і любов, яка є між вами, об’єднує і дарує надію, що спільними зусиллями ми зможемо здолати усі труднощі”,- зазначила Оксана Стоколос - Ворончук.

 

Активних членів УТОС нагородили грамотами облдержадміністрації за вагомий особистий внесок у захист незрячих з нагоди Міжнародного дня білої тростини.

 

 

 

 

 

 

Голова Львівської територіальної первинної організації УТОС Любов Кукуруза зазначила, що така акція спрямована привернути увагу громадськості до проблем людей із втраченим зором та посилити інтеграцію незрячих у суспільстві.

 

 

 

 

 

 

“Цей день – це можливість підсумувати усі наші здобутки впродовж року, ми активно співпрацюємо з представниками влади і наші ініціативи завжди почуті. Ми організовуємо проекти, реалізовуємо різні заходи для людей із вадами зору і я вдячна усім членам організації за творчість”, - наголосила Любов Кукуруза.

 

Довідково:

 

Зазначимо, Львівська обласна організація УТОС налічує понад 2 тис членів, це особи з інвалідністю по зору I та II групи. Коли була повноцінна патронажна служба милосердя Червоного Хреста, то вона опікувалася також і незрячими. Тепер, в урізаному складі, поки що це є вельми проблематично, але час іде, і по всьому видно, що втрачені позиції будуть скоро повернуті.

 

 

Фото – прес-служби ЛОДА

За джерелом:

http://loda.gov.ua/news?id=31142

 

 

Переглядів: 409 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 23:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024