Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Жовтень » 20 » На Буковині гасили лісову «пожежу», а Червоний Хрест рятував «травмованих» у горах туристів
20:59
На Буковині гасили лісову «пожежу», а Червоний Хрест рятував «травмованих» у горах туристів

 

ТРЕНУВАННЯ У ГОРАХ

 

 

 

 

 

 

Рятувальники ДСНС в Чернівецькій області та Червоний Хрест

провели навчання «Моделювання кризових ситуацій у лісовій та гірській місцевості»

 

 

19 жовтня п.р. у с. Долішній Шепіт Вижницького району Чернівецької області відбулися навчання «Моделювання кризових ситуацій у лісовій та гірській місцевості», котрі проводилися у рамках українсько - польського проекту співпраці.

 

 

 

 

 

 

Участь у навчаннях взяли рятувальники, волонтери Червоного Хреста, працівники лісового господарства, працівники місцевої пожежної охорони та фахівці екстрених служб.

 

 

 

 

 

 

За ходом проведення навчань спостерігала делегація польських пожежників.

 

 

 

 

 

 

 

Відбувалися навчання у три етапи, на кожному з яких учасники тренувались ліквідовувати різні надзвичайні ситуації. За першої умови, рятувальники працювали на місці змодельованої дорожньо-транспортної пригоди. У другій ситуації вогнеборці гасили умовну лісову пожежу.

 

 

 

 

 

 

 

Заключним елементом навчань було відпрацювання дій за призначенням під час рятувальних робіт у гірській місцевості. Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області. Після завершення практичної частини навчань польські та українські рятувальники обмінялися досвідом щодо дій під час ліквідації надзвичайних ситуацій, характерних для гірської місцевості.

 

 

 

 

 

 

 

 

Також закордонна делегація передала для Іспаської місцевої пожежної команди багатофункціональний рятувальний автомобіль «Ford Ranger» та 12 багатофункціональних сумок рятувальників для місцевої пожежної охорони Вижницького району, котрі уже випробували під час різних етапів тренувань учасники навчань.

 

 

 

 

 

Фото: facebook.com/MNSCHE

За джерелом:

https://pogliad.ua/news/bukovina/na-bukovini-gasili-umovnu-lisovu-pozhezhu-ta-ryatuvali-travmovanih-u-gorah-turistiv-345172#14

 

Переглядів: 441 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 15:04
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024