Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Жовтень » 22 » Херсонці відкрили дитячий майданчик для маленьких переселенців за сприяння Червоного Хреста
16:18
Херсонці відкрили дитячий майданчик для маленьких переселенців за сприяння Червоного Хреста

 

НА РАДІСТЬ ДІТЯМ

 

 

 

 

 

Херсонці відкрили 22 жовтня дитячий майданчик

для маленьких переселенців за сприяння Червоного Хреста

 

 

Радісну подію відсвяткували у Житлоселищі. На подвір’ї між двома гуртожитками на вул. Комкова, де мешкають переселенці, з’явився красень - дитячий майданчик. Про це повідомляє ПІК.

 

 

 

 

 

 

Гральну зону, яка має всі необхідні сертифікати якості та безпеки, малечі подарувала обласна організація Червоного Хреста. Коштує майданчик понад 50 тис. гривень. За даними управління соціального захисту Херсонської міської ради, у двох гуртожитках для переселенців на вул. Комкова мешкають 87 дітей.

 

 

 

 

 

 

«Цей проект реалізується на Херсонщині понад два роки за сприяння Міжнародної федерації товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця. І от квінтесенцією нашого проекту є встановлення дитячого майданчика у дворі гуртожитків, де досить компактно заселені внутрішньо переміщені особи. Ідея проекту – об’єднати сім’ї переселенців та сім’ї демобілізованих. І от вчора учасники АТО з ранку до вечора працювали на подвір’ї, щоб встановити цей майданчик», - розповіла заступник голови Херсонської обласної організації Червоного Хреста Лариса Марченко.

 

 

 

 

 

 

Ідея встановити дитмайданчик для маленьких переселенців належить мешканцю гуртожитку на вул. Комкова, ветерану збройного конфлікту на сході України Артему Кириченко. В гуртожиток він з родиною заселився після демобілізації і одразу ж звернув увагу – дітям, не лише з цього двору, а й взагалі у Житлоселищі, ніде гратися.

 

 

 

 

 

 

 

Майданчик активний херсонець спочатку просив у міської влади… «Ми зверталися до міської влади, до депутатів з нашого округу, але всюди отримали відмову, адже на такі проекти, як дитмайданчик, у бюджеті коштів нема. Нам відкрито сказали – шукайте спонсорів, - розповів Артем Кириченко. І, на щастя, спонсори знайшлися. Крім Червоного Хреста мешканцям гуртожитку допоміг волонтер, Почесний громадянин Херсона Григорій Янченко, завдяки йому на майданчику з’явився турнік.

 

 

 

 

 

 

Сам дядя Гриша також приїхав на своєму візку привітати малечу з радісною подією.

 

 

 

 

 

 

Свято на подвір’ї доповнили веселі аніматори та виступи дитячих колективів, які на прохання мешканців організувала міська влада.

 

 

 

 

 

Автор: Марина Савченко

 

Фото – www.pik.ua, Херсонської ОО ТЧХУ та зі сторінки у ФБ Артема Кириченка

За джерелом:

https://pik.ua/news/url/u-hersontsi-vidkrili-gralnij-majdanchik-dlja-malenkih-pereselentsiv

 

 

Переглядів: 1164 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 06:30
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024