Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Жовтень » 25 » У Львові відбудеться GRAND PRIX LVIV HALF MARATHON 2017 (ВІДЕО)
13:30
У Львові відбудеться GRAND PRIX LVIV HALF MARATHON 2017 (ВІДЕО)

 

СВЯТО СПОРТУ

 

 

 

 

 

У неділю, 29 жовтня, у Львові відбудеться

велика спортивна подія -

GRAND PRIX LVIV HALF MARATHON 2017

 

 

 

Другий за ліком Львівський півмарафон збере близько 2 100 учасників. Професіонали та любителі, дорослі та діти - до спортивного свята може долучитися кожний. Варто лише обрати одну із дистанцій.

 

Цього року організатори події, компанія Run Ukraine, пропонують традиційні індивідуальні дистанції: 21; 10; 5 або 2 км. Забіг на 2 км буде благодійним. 50% від стартового внеску учасників цього забігу будуть направлені на придбання спортивного протезу для героя мультимедійного проекту «Переможці», завдяки якому відбувається регулярна підтримка ветеранів АТО. Однойменний забіг є продовженням серії стартів «Переможці», що відбувалися протягом року у Києві, Дніпрі, Одесі.

 

 

«Вже другий рік поспіль ми проводимо у Львові півмарафон – це завершальний етап бігової ліги Run Ukraine. 29 жовтня традиційні змагання на дистанціях 2, 5, 10 та 21 км, приймуть своїх спортсменів. Ми очікуємо дуже велику кількість учасників. Минулого року було 1 тис. 300 учасників, а цього року вийде на старт близько 2 тис. 100 учасників. Реєстрація на 21 км вже закрита», - зазначив Іван Третяков, організаційний директор Run Ukraine.

 

 

 

Окрім благодійного забігу, вперше у Львові в рамках GRAND PRIX LVIV HALF MARATHON 2017 відбудеться сімейний забіг на 2 км Family Run, участь у якому доступна кожній родині. Пробігти самостійно дистанцію зможуть і маленькі спортсмени. Для них організують традиційні старти на 100, 500 і 1000 метрів.

 

 

Цікавинкою другого Львівського півмарафону стануть медалі фінішерів. Кожен учасник дистанції 21, 0975 км отримає на фініші унікальну пам'ятну медаль із зображенням портрету Андрія Кузьменка (лідер гурту «Скрябін»).

 

 

«Це дуже знакова спортивна подія для нашого міста і дуже приємно, що саме Run Ukraine організовує її. Вони найкращі і вони дійсно є професіоналами, і все, що вони роблять, є досить на високому, хорошому рівні.

 

 

В цього марафону є зірковість, тобто це хороший старт для нашого міста. І приємно те, що вони вклали в подію певну соціальну складову. І ми просимо усіх максимально долучитися і з розумінням поставитися до тих незручностей, які будуть в плані певних маршрутів, в плані паркування автомобілів.

 

 

Також хочу застерегти усіх, хто буде брати участь у півмарафоні, щоб вони чітко розуміли, на що здатен їх організм, не пробували змагатися і ставити собі якісь такі моменти, які би не змогли виконати. Дуже всіх прошу перед тим як стартувати пройти медичний огляд, що є дуже важливим», - відзначив Антон Нікулін, начальник управління молоді та спорту ЛМР.

 

«Дуже важливо, що сьогодні у Львові дуже активно розвивається культура такого масового захоплення спортом. Я думаю, що сьогодні, коли ми дивимося на великі європейські міста і в них відбуваються марафони, то для нас дуже важливим є організатори, які вже другий рік проводячи цей захід у Львові мають змогу сертифікувати цей маршрут. І в найближчому часі ми очікуємо, щоб його можна було включати в загальну мережу глобальних марафонів, напівмарафонів, які відбуваються по світу. Ми усіх закликаємо максимально брати участь і просимо вибачення за певні незручності, які можуть бути з 9.00 год ранку до 13.00 -14.00 год. в неділю», - додав Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку.

 

Маршрут півмарафону пролягатиме історичними вулицями міста. Старт і фініш - біля Оперного театру. Урочисто відкриватиме бігову подію 29 жовтня о 8:10 духовий оркестр Львівської філармонії.

 

GRAND PRIX LVIV HALF MARATHON 2017 - завершальний етап всеукраїнської бігової ліги Run Ukraine Running League 2017, що включає у себе 5 бігових подій у 4 містах України: Києві, Дніпрі, Одесі та Львові.

 

За підсумками усіх стартів будуть визначатися переможці серед любителів. Організатор ліги, компанія Run Ukraine, дарує переможцям участь у престижному Празькому марафоні 2018.

 

 

 

 

 

 

Довідково:

 

На марафоні будуть чергувати члени ЗШР Червоного Хреста Львівщини «ГОРС», колектив яких очолює Михайло Яворівський, член президії Львівської ОО ТЧХУ.

 

Офіційний сайт: lvivhalfmarathon.org

 

Контакти для ЗМІ:

Дар’я Савченко, тел: + 380672095754; Е-email: d.savchenko@runukraine.org, Вікторія Веремієнко, тел: +380679952767; Е-mail: veremiienko@runukraine.org

 

Фото: Олександр Мазуренко

За джерелом:

https://www.youtube.com/watch?v=FVYtEJACatQ&feature=youtu.be

 

 

 

 

 

Переглядів: 516 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 06:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024