Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Листопад » 2 » Свята і будні лікарні св.Анни у м. Кропивницькому
22:28
Свята і будні лікарні св.Анни у м. Кропивницькому

 

НАЙДОРОЖЧЕ – ЦЕ ЖИТТЯ

 

 

 

 

 

Відгук пацієнта про колектив лікарні св. Анни у м. Кропивницькому

 

 

Найдорожче для кожного з нас – це життя, та на жаль підстерігають нас хвороби там, де їх не чекають. Є хвороби, які вже не виліковуються. Хворі на ниркову недостатність стоять роками в черзі, щоб отримати гемодіаліз і хто дочекався – це велике щастя! Я – один з них.

 

На день міста в запланований термін спільними силами всіх структур міста та облдержадміністрації відкрився міський відділ гемодіалізу в затишному спокійному мікрорайоні, в лікарні св. Анни.

 

Ця лікарня була заснована ще за часів Пашутіна у 1904 р. почесною громадянкою міста Анною Дмитрян. Менш ніж за 2 роки коштом у 280 тисяч рублів була збудована лікарня в місті Єлисаветграді , за що Анна Дмитрян отримала орден 1 ступеня Червоного Хреста.

 

Назву засновниця дала на честь своєї загиблої доньки Анни, і зараз лікарня носить ім’я св. Анни.

 

Продовжує традицію Анни Дмитрян сьогоднішня лікарня . На широкій науковій основі проводиться безкоштовний гемодіаліз для хворих з нирковою недостатністю.

 

Я безмежно вдячний любимому моєму лікарю Інні Анатоліївні Гриль , старшій медсестрі Булатовій Наталії Василівні , всьому обслуговуючому персоналу за професіоналізм, за тепло і доброту їх сердець. Працюють люди за покликанням душі . Життя своє я зараз довірив цим людям, котрі із розумінням ставляться до моїх проблем і роблять все , щоб я відчував себе, як вдома.

 

За кожне добре слово, за ніжний погляд , за теплі руки так і хочеться всім Вам сказати: «Люди в белых халатах, Низко Вам поклониться хочу!»

 

Щиру подяку висловлюю секретарю міської ради Андрію Табалову зі своєю фракцією і депутатами від політичної партії «Наш край» за телевізори , які стоять в кожній палаті.

 

Лежати більше 5 годин в день нерухомо одразу було дуже важко , і , здавалося неможливо. Зараз , коли я можу дивитися телевізор , мої улюблені фільми , час спливає швидко і я забуваю про хворобу, віє домашнім затишком. Тож ще раз дякую за розуміння мого становища , за турботу до людей, за те ,що Ви взяли за основу в своїй роботі допомагати знедоленим людям, продовжуючи добрі справи Анни Дмитрян , яка заклала міцний фундамент добрих традицій у лікарні св. Анни.

 

Хай Бог дарує Вам щедрот

На Вашій довгій неосяжній ниві

Вдячних людей , що вище нагород

І щоб були завжди щасливі!

 

О.Г. Міщан,

пацієнт діалізної амбулаторії лікарні св. Анни

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://rk.kr.ua/naidorozhche-tse-zhittja

 

Переглядів: 524 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 11:59
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024