Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Листопад » 3 » Керівник МКЧХ в Україні А.Ешліман прокоментував чутки про припинення роботи місії Червоного Хреста в ОРЛДО
13:49
Керівник МКЧХ в Україні А.Ешліман прокоментував чутки про припинення роботи місії Червоного Хреста в ОРЛДО

 

 

ОБ'ЄКТОМ «ФЕЙКОВИХ НОВИН» СТАВ МКЧХ

 

 

 

 

 

 

 

 


Глава делегації МКЧХ в Україні Алан Ешліман

в ході робочої поїздки в Луганськ спростував чутки в ЗМІ

про припинення роботи місії в ОРЛДО

 

 

 

Про це повідомляє телеканал Луганськ 24.


«Я прибув до Луганська для того, щоб обговорити нашу діяльність і напрямок щодо посилення наших партнерських відносин. Ми обговорили різні напрямки нашої діяльності і програми, які втілює МКЧХ. Говорили про доставку продуктів харчування уздовж лінії зіткнення, підтримки водопостачання, обговорювали потреби в медицині обговорили різні моменти, пов'язані з безвісти зниклими особами та особами, що містяться під вартою», - зазначив Ешліман.

 


«Я хотів би підкреслити, що у нас не було ніяких перерв в нашій діяльності, всупереч заявам деяких джерел засобів масової інформації, ми були з нашого боку здивовані, почувши це, і це не відповідає дійсності. Ми віддані нашій діяльності, і ми згодні продовжити цю діяльність», - підкреслив він.

 


«І останній момент, який я хотів би згадати, це те, що ми обговорили умови перетину лінії зіткнення в Станиці Луганській і моменти відновлення моста в зв'язку з тим, що наближається зима», - додав глава делегації МКЧХ в Україні.

 


Раніше ЗМІ повідомляли, що представництво МКЧХ в Україні вирішило тимчасово призупинити поставку гуманітарної допомоги жителям території на сході України, яка непідконтрольна Києву. Видача гуманітарної допомоги на цій території була нібито припинена в зв'язку з тим, що в діяльність Міжнародного Комітету Червоного Хреста «втручаються незаконні збройні формування».

 

Фото – www.cxid.info

За джерелом:

http://cxid.info/predstavitel-krasnogo-kresta-prokommentiroval-sluhi-o-prekraschenii-raboty-missii-v-samoprovozglashennoy-lnr-n139956

 

Переглядів: 456 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 01:30
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024