Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Листопад » 4 » Максим Стасів повернувся в Україну з Індії
11:43
Максим Стасів повернувся в Україну з Індії

 

В ОЧІКУВАННІ ДОНОРА

 

 

 

 

Хлопець досі чекає донора для пересадки кишківника. Максим Стасів зі Стрийщини, котрий в Індії чекає на пересадку кишківника, разом з мамою Богданою на два тижні прилетів в Україну. (На знімку: Вальдемар Надіжко з родиною Стасівих)

 

 

 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив акушер-гінеколог Вальдемар Надіжко, який майже два роки тому разом з лікарями львівської лікарні «ОХМАТДИТ» організували збір коштів для порятунку хлопця (В. Надіжко тоді обіймав посаду в.о. головного лікаря).

 

«В останній день тижня мав зустріч з людьми, які є прикладом оптимізму та витримки, це Максим Стасів та його мама Богдана Стасів. Вони прилетіли в Україну на короткий час для того, щоб продовжити візу, оскільки вже майже 2 роки перебувають в Індії, очікуючи на пересадку кишківника Максимові»,- написав Вальдемар Надіжко.

 

ZAXID.NET зателефонував мамі Максима пані Богдані. Вона повідомила, що вони прилетіли в Україну ще минулого тижня, бо треба було продовжити візу.

 

 

 

 

 

 

На знімку:Максим Стасів та Вальдемар Надіжко

 

 

 

 

«В Індії нам візу тричі продовжували на три місяці. Могли ще раз продовжити до січня, а тоді все одно треба було б летіти в Україну. Ми порадилися з лікарем й вирішили, що краще полетіти зараз, поки погода дозволяє, ще віруси ходять не так часто. Нам продовжили візу на 2 роки і вже у середу ми летимо знову в Індію», - розповіла мама Максима.

 

Удома Максим пробув всього два тижні. Мама обмежувала візити людей, які хотіли побачитися, поговорити з ним, бо він важко переніс політ. Різкий перепад температур ( в Індії удень +30) також позначається на його здоров’ї.

 

Усіх, хто хвилюється за Максима, цікавить питання: коли ж буде донор, щоб хлопцеві нарешті пересадили кишківник і він повернувся назавжди додому. Відповіді на це запитання у матері нема. Її наразі нема й у лікарів, які мають зробити трансплантацію. Донора шукають.

 

Мати Максима попросила ZAXID.NET подякувати усім, хто цікавиться долею її сина, за молитву і підтримку. Вони її відчувають за тисячі кілометрів і вона їм дуже потрібна.

 

Нагадаємо, що у Максима Стасіва виявили синдром Ледда – рідкісну вроджену патологію (рецидивуюча кишкова непрохідність). Повернутися до нормального життя хлопцю допоможе пересадка кишківника, яку мають провести в одній із клінік Індії. Він разом з мамою перебуває в Індії з 5 лютого 2016 року, очікуючи на донора.

 

 

 

Фото – зі сторінки В.Надіжка у соцмережі Facebook

За джерелом:

https://zaxid.net/maksim_stasiv_povernuvsya_v_ukrayinu_z_indiyi_n1440699

 

Переглядів: 528 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 05:26
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024