Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Листопад » 8 » Лукашенко дав обіцянку Червоному Хресту
22:48
Лукашенко дав обіцянку Червоному Хресту

 

ВИСОКИЙ ВІЗИТ

 

 

 

 


Лукашенко дав обіцянку Червоному Хресту

 


Сьогодні під час зустрічі з президентом Міжнародного Комітету Червоного Хреста Петера Маурера Олександр Лукашенко заявив, що в Білорусі буде продовжена підтримка діяльності цієї організації. Він зазначив, що перший візит глави МКЧХ символізує необхідність виведення відносин на новий рівень. Він уточнив, що нинішня робота, пов'язана з майбутнім відкриттям офісу Червоного Хреста говорить багато про що, і в республіці дуже цінують це.

За словами Президента, Міжнародний Комітет Червоного Хреста виконує найбільшу з усіх організацій місію в світі. МКЧХ допомагає людям, що потрапили в біду, і виступає посередником з надання гуманітарної допомоги. Крім того, Комітет працює в багатьох інших напрямках такого плану. Глава держави підкреслив, що організація може завжди розраховувати на білоруську сторону у своїй роботі.

Олександр Лукашенко звернув увагу на те, що Білорусь намагається допомогти тим, хто потребує цього. Так, за час української кризи в республіці знайшли притулок близько 150 біженців, яких забезпечили всім необхідним. Він визнав, що такі заходи зажадали чималих витрат, але в країні не зважають на витрати, якщо люди потрапили в біду.

 

Крім того, білоруси надають гуманітарну підтримку сирійському народові, створена спеціальна програма з оздоровлення дітей з цієї країни.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://www.profi-forex.by/news/entry5000038341.html

 

 

Переглядів: 555 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 11:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024