Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Листопад » 12 » Наукова дискусія щодо прав людини у сфері охорони здоров"я у Берліні
15:02
Наукова дискусія щодо прав людини у сфері охорони здоров"я у Берліні

 

НАУКОВІ ДИСКУСІЇ 

 

 

 

 

 

Наукова дискусія щодо прав людини у сфері охорони здоров’я у Берліні

 

 

 

 

 

 

Учасником наукових дискусій правників, медичних працівників, фахівців сфери громадського здоров’я, які відбулися нещодавно у Берліні, була Ірина Сенюта – завідувач кафедри медичного права ФПДО ЛНМУ ім. Данила Галицького, президент ВГО «Фундація медичного права і біоетики України», голова комітету в Комітеті медичного і фармацевтичного права та біоетики Національної асоціації адвокатів України, член президії Личаківської РО м. Львова ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

Після кожного засідання п. Ірина робила записи на свої сторінці у Facebook:

 

Від 10 листопада:

 

«Протягом 9-11 листопада 2017 р. в м. Берлін (Німеччина) проходить 1-й Міжнародний симпозіум ‚Права людини у сфері охорони здоров‘я‘ (International Symposium Human Rights in Patient Care) на базі європейського відділення Індіана Університету (США) (Indiana University Europe Gateway), організований спільно з Асоціацією шкіл громадського здоров’я у Європейському регіоні (ASPHER).

 

9 листопада відбувався тренінг ‚Лідерство та адвокація‘, який проводила Катажина Чабановська (президент ASPHER) та Сью Бабіч Suzanne Babich (заступник декана Школи громадського здоров‘я Indiana University).
 

Сьогодні стартував симпозіум! Я мала честь і приємність бути панелістом на першій сесії ‚What is HRPC’ і виступити з доповіддю на тему ‚Академічна мережа з питань прав людини у сфері охорони здоров’я: досвід України‘, висвітливши питання додипломної та післядипломної освіти як медичної, так і юридичної, функціонування медико - юридичної клініки та журналу ‚Медичне право‘, які є важливими інструментами мережування у царині медичного права.

 

Також розкрила інформацію щодо нового проекту Вищої школи адвокатури НААУ - спеціалізовані тренінги з медичного права для адвокатів!


Цікавий захід, на якому присутні учасники з різних країн, що представляють різноманітні інституції (зокрема, США, Нідерланди, Литва, Польща, Іспанія, Україна, Вірменія, Грузія, Німеччина), який започаткує нову неймовірну спектральну співпрацю!»

 

 

 

 

 

Від 11 листопада:

 

«Триває міжнародний симпозіум, присвячений правам людини у сфері охорони здоров’я. Сьогодні мала приємність бути співмодератором секції ‚ЛГБТ перспективи - права людини у сфері охорони здоров’я та медична допомога трансгендерним людям‘.


Цікавий захід, сповнений новими знайомствами, актуальною інформацією та доброю нагодою зустріти друзів з різних куточків світу, з якими вже не один рік сприяємо захисту прав людини у сфері охорони здоров’я на міжнародному рівні!»

 

 

 

 

 

 

Фото – Зі сторінки у соцмережі Facebook Ірини Сенюти

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=537574919926845&set=pcb.537575259926811&type=3&theater

 

Переглядів: 570 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 04:57
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024