Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Листопад » 28 » 30 листопада у ЛНМУ імені Данила Галицького допрем’єрний показ фільму «Серце мами Гонгадзе»
10:03
30 листопада у ЛНМУ імені Данила Галицького допрем’єрний показ фільму «Серце мами Гонгадзе»

 

МАТЕРИНСЬКА ЛЮБОВ - ВІЧНА

 

 

 

 

30 листопада у ЛНМУ імені Данила Галицького допрем’єрний показ фільму «Серце мами Гонгадзе»

 

 

 

 

Вічна Материнська Любов...

Леся Гонгадзе - Медик від Бога...

 

30 листопада 2017 р., з нагоди річниці успіння Лесі Гонгадзе, в Львівському національному медичному університеті відбудеться відкритий допрем’єрний показ фільму українського режисера французького походження В’ячеслава Бігуна «Серце мами Гонгадзе».

 

«Серце мами Гонгадзе» — унікальна прижиттєва кіносповідь Лесі Гонгадзе про велику українську любов. Легендарна жінка, яку не почули за життя, відверто оповідає про надихаючі та інтимні моменти своєї долі.

Стрічка допрем’єрно демонструвалася на низці кінофестивалів, у Парижі та Таллінні. Вона — фаворит патріотичних кінофестивалів, відзначена як «Кращий образ у кадрі» на Міжнародному фестивалі історичного кіно.

Після перегляду — спілкування з творчою групою стрічки, зокрема - це режисер фільму, вчений-юрист В'ячеслав Бігун (Slavik Bihun) та народний бард Володимир Самайда (Володимир Самайда).

 

Початок показу в 15.30 в Конференц-залі факультету післядипломної освіти Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького (ІІІ поверх головного корпусу; адреса: вул. Пекарська, 69). Вхід вільний!

Ми вдячні Ірині Сенюті (Iryna Senyuta) та її Колегам з Університету за сприяння в організації цього показу.

 

З 30 листопада передбачено кіно-театральний показ повної версії стрічки, а 2 грудня (16:00) – відкрита Львівська прем’єра в Палаці мистецтв (вул. Коперніка) - https://www.facebook.com/events/1306895022748473).

 

Матеріали фільму доступні в мережі (за посиланнями http://bit.ly/2xZuJ5j), кадри фільму та афіша, як і огляди (http://www.imdb.com/title/tt3746274).

 

 

 

 

 

 

 

В’ячеслав Бігун — кінематографіст і вчений-юрист, родом із Закарпаття. Навчався й працював у провідних університетах і установах світу (Львівський ун-т, Гейдельберг, Сорбонна та ін.), юристом - в Європейському суді з прав людини. Кандидат юридичних наук, магістр кіномистецтва. Автор більше 500 публікацій, близько 20 фільмів, які удостоєно більше 30 нагород. Чи не перший український кінорежисер – мільйонер за кількістю онлайн-переглядів (бл. 3,5 млн). Неодноразово відзначався і за активну популяризацію українського кіно.

 

Заставка – прес-служби ЛНМУ ім..Данила Галицького

За джерелом:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010230256936

 

 

Переглядів: 457 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 10:52
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024