Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Листопад » 28 » Вулкан на Балі – не затихає
11:21
Вулкан на Балі – не затихає

 

ПЕРЕШКОДА ТУРИЗМУ

 

 

 

 

 

Влада Індонезії у вівторок, 28 листопада, вирішила продовжити призупинення роботи

головного аеропорту на острові Балі у місті Денпасар через пробудження потужного вулкана Агунг.

 

Про це повідомляє DW.

 

Як зазначається, було скасовано понад 440 рейсів, заплановані у аеропорту на вівторок. Наразі тисячі туристів залишаються заблокованими на острові Балі.

 

Агунг продовжує викидати хмари диму та попелу, у ніч проти вівторка знову спостерігалися вогняні спалахи у жерлі вулкана.

 

Напередодні індонезійська влада у зв'язку з небезпекою виверження вулкана оголосила найвищий рівень тривоги та розпорядилась евакуювати близько 100 тисяч жителів острова. Проте у вівторок знову запрацював аеропорт на курортному острові Ломбок, що розташований поряд із Балі. Через погану видимість аеропорт був закритий з неділі, 26 листопада.

 

Вулкан Агунг уже кілька днів викидає хмари диму та попелу на дедалі більшу висоту. У понеділок хмара над Агунгом здійнялася на понад три тисячі метрів. Агунг розташований за 75 кілометрів від популярного серед туристів курорту Кута. Потужного виверження вулкана на острові очікують від середини вересня. Наприкінці вересня на Балі евакуювали понад 120 тисяч людей. Невдовзі вони повернулися додому, однак вулкан залишається активним. Востаннє Агунг вивергався в 1963 році. Тоді на Балі загинули понад 1100 людей.

 

Як повідомляв Укрінформ, з огляду на виверження вулкану Агунг та можливість його подальшої вулканічної активності, Посольство України в Республіці Індонезія рекомендує громадянам України проявляти підвищену пильність та обережність під час відвідання східної частини острова Балі, утримуватися від наближення до вказаного об`єкту на відстань менше ніж 12 км. У зв'язку перенесенням міжнародних та внутрішніх авіарейсів, а також нестабільною роботою міжнародного аеропорту Нгурах Раї (о.Балі), громадянам рекомендується контактувати з представниками туристичних організацій, авіакомпаній, організаторами подорожей та страховими компаніями стосовно вирішення організаційно-технічних питань.

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://www.ukrinform.ua/rubric-world/2352922-tisaci-turistiv-zablokovani-na-bali-cerez-viverzenna-vulkana.html

 

Переглядів: 505 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 15:58
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024