Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Листопад » 28 » Львівські медики вивчають досвід колег з Одещини
12:37
Львівські медики вивчають досвід колег з Одещини

 

ОБМІН ДОСВІДОМ

 

 

 

 

 

"Так важливо ділитися досягненнями та здобутками з колегами-однодумцями та невтомно вчитись один в одного", - директор департаменту охорони здоров'я ЛОДА Ірина Микичак

 

 

Минулого тижня під час поїздки в Одесу, відбулася зустріч директора департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Ірини Микичак з керівництвом департаменту охорони здоров'я Одеської ОДА.

 

Було знайомство з обласною клінічною лікарнею, перинатальним центром, обласною дитячою клінічною лікарнею, медичним центром "Одрекс".

 

 

 

 

 

 

Обговорено багато питань, зокрема, питання що стосувалися телемедицини, діяльності районних лікарень і ФАПів, оптимізації стаціонарів, медицини дитинства, екстреної допомоги, обласних медичних програм, створення центру громадського здоров'я і комунікацій, а також питання державно-приватного партнерства.

 

Найбільше зацікавив Львівщину проект телемедицини від ФАПу до обласної лікарні, сучасна пральня і котельня в обласній дитячій лікарні, акція у підтримку екстреної медицини катастроф.

 

 

 

 

 

«Ми радіємо кожній нагоді поїхати у закордонні клініки, бо маємо змогу на власні очі побачити новітні високотехнологічні медичні центри, відчути на дотик прогрес світової медицини, побачити висококласний медичний сервіс та прагматичні організаційні підходи. Завдяки таким поїздкам привозимо нові методики і контакти. Фактично у кожній лікарні області багато чого змінилось і змінюється. Але не менш важливо їздити і нашою країною. Знайомитись, спілкуватись, вивчати досвід, ділитись своїм, переймати краще і не повторювати те, що не варто робити. Кожна область має свої надбання, які мають нас зближати і об'єднувати. А досягненнями та здобутками так важливо ділитись з колегами-однодумцями і невтомно вчитись один в одного», - наголошує директор департаменту Ірина Микичак.

 

 

Фото – прес-служби ДОЗ ЛОДА

За джерелом:

http://www.health-loda.gov.ua/ukr/news/lvivnews/6458.html

 

Переглядів: 389 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 01:35
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024