Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Листопад » 29 » Сучасні інструменти для ефективної роботи у справах розшуку
13:32
Сучасні інструменти для ефективної роботи у справах розшуку

 

ПОШУК ВИРІШЕННЯ СТРАТЕГІЧНИХ ПРОБЛЕМ

 

 

 

 

Сучасні інструменти для ефективної роботи у справах розшуку

 

 

Діяльність з розшуку та відновлення родинних зв’язків, яку здійснює Товариство Червоного Хреста України як складова ланка Глобальної Червонохресної Мережі з Відновлення родинних зв’язків (ВРЗ) потребує не лише відданих та кваліфікованих співробітників, але й сучасних інструментів для реєстрації, опрацювання та ефективної роботи у справах розшуку.

 

Яке наше колективне бачення майбутнього? Як сучасні засоби комунікації впливають на надання послуг з ВРЗ та взаємодію з громадами? Як ми найкраще інтегруємо діяльність з ВРЗ в інші програми, які виконують компоненти Міжнародного руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця у відповідь на виклики, пов’язані із наслідками збройних конфліктів, стихійних лих та міграцією? Як ми можемо найкраще організувати себе як Глобальну мережу та оптимізувати нашу співпрацю із зростаючою кількістю інших учасників, які беруть участь у діяльності з ВРЗ? Це стратегічні питання, які потребують нагального вирішення.

 

На Раді делегатів, яка проходила у листопаді 2017 року у м. Анталья (Туреччина), Міжнародний Комітет Червоного Хреста (МКЧХ) запропонував дев’ять стратегічних орієнтирів для подальшого розвитку Служб розшуку Міжнародного Червонохресного Руху. Це результат консультацій, в яких разом із МКЧХ брали участь близько 100 національних товариств, Міжнародна Федерація Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та зовнішні зацікавлені сторони. Радою делегатів була прийнята резолюція щодо створення платформи лідерства з Відновлення родинних зв’язків з метою колективного вирішення актуальних завдань з ВРЗ та створення нового глобального партнерства.

 

Одним з основних пріоритетів МКЧХ на 2018-2019 роки було задекларовано допомогу службам розшуку національних товариств у впровадженні сучасних комунікаційних технологій при здійсненні діяльності з відновлення родинних зв’язків.

 

Цифрові технології перетворюють життя людей – вони відкривають нові можливості, але водночас і створюють нові ризики: приватність життя загрозливо руйнується. Вкрай важливо, щоб Глобальна Мережа з ВРЗ Червонохресного Руху зміцнилася, а її послуги модернізувалися та адаптувалися до нових викликів, пов’язаних із сучасними збройними конфліктами та міграційними процесами, зберігаючи при цьому основні напрацювання – конфіденційність та надійність.

 

У рамках реалізації стратегії зміцнення Глобальної Мережі з ВРЗ МКЧХ з 2013 року надає у користування службам розшуку національних товариств стандартизоване програмне забезпечення “FL ANSWERS”. “FL ANSWERS” – це сучасні розробки на платформі Microsoft Dynamics CRM для забезпечення потреб родин через Мережу родинних зв’язків, як ґрунтуються на багаторічному досвіді МКЧХ, широкому спектрі знань у сфері управління даними під час опрацювання запитів з розшуку.

 

В майбутньому зазначене програмне забезпечення дозволить національним товариствам у всьому світі, ґрунтуючись на єдиній платформі, оперативно та ефективно контактувати між собою та сприяти родинам у відновленні зв’язків.

 

З 13 до 24 листопада 2017 року відбувся візит до Служби розшуку ТЧХУ спеціалістів з інтеграції FL ANSWERS зі штаб-квартири МКЧХ у Женеві. Себастіан Енгстрьом та Аделін Ремі ознайомились із специфікою проведення розшукової роботи Товариства та провели презентацію для співробітників Служби розшуку, навчали основам роботи з програмним забезпеченням FL ANSWERS.

 

Колеги з МКЧХ оцінили високий рівень мотивованості працівників Служби розшуку ТЧХУ та прагнення розшукової команди до підвищення ефективності роботи в мережі ВРЗ.

 

Автор: Служба Розшуку ТЧХУ

 

 

Фото – прес-служби ТЧХУ

За джерелом:

http://redcross.org.ua/2017/11/%D1%81%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D0%BD%D1%96-%D1%96%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B5%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%BE%D1%97-%D1%80/

 

 

 

 

Переглядів: 435 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 01:45
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024