Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Листопад » 30 » До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом презентували мобільний додаток
22:59
До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом презентували мобільний додаток

 

НЕЗВИЧАЙНА ПРЕЗЕНТАЦІЯ

 

 

 

 

 

30 листопада з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом стартувала

національна медійна кампанія «ВІЛ небезпечний, доки ти не знаєш про нього»,

у межах якої презентували спеціальний мобільний додаток

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мобільний додаток - це онлайн-тест на ВІЛ, який допоможе кожному українцю визначити ризик бути інфікованим ВІЛ. Додаток сам підкаже вірогідність і направить у найближчий пункт тестування в реальному житті. Зазначимо, що тест є повністю конфіденційним.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Основне наше завдання у День боротьби з ВІЛ/СНІДом покази те, що коли люди не знають про свій ВІЛ статус, вони знаходяться у небезпеці. Ми розуміємо, що в часи технічного прогресу значна кількість осіб користується мобільними додатками. Тому ми розробили спеціальний додаток, за допомогою якого побачити всі доступні місця в УКраїні, де можна пройти швидкий тест на ВІЛ/СНІД», - зазначив керівник БО «БТ «Мережа» м. Львів» Дмитро Тигач.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Користуватися додатком не складно. Варто лише ввімкнути на телефоні програму для сцитування QR-коду, сцитати відповідний код, а далі на Вашому гаджеті з'явиться спеціальний мобільний додаток.

Зазначимо, що повноцінні версії додатку для користувачів Android та IOS з'являться найближчим часом.

«Мета акції - закликати людей пройти швийдкий тест на ВІЛ, і у разі, коли їхній статус - позитивний, вони змогли оперативно звернутися до медичних закладів та отримати відповідне лікування. Наша акція триватиме 3 дні» , - повідомив Микола Немчук, начальник відділу сімейної політики департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Окрім того, Микола Немчук також розповів, що до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом завтра, 1 грудня, будівлю Львівської обласної державної адміністрації підсвітять червоним кольором. У межах акції усі охочі пройшли тестування на ВІЛ з допомогою швидких тестів, долучитись до спеціальної фотозони. Також присутні переглянули фільм на тематику ВІЛ/СНІДу.

 

 

 

 

 

 

 

 

Акцію організували БО «БТ «Мережа» м. Львів» спільно з департаментом соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації.

 

«ВІЛ небезпечний, доки ти не знаєш про нього» - лише кожен другий ВІЛ-позитивний українець знає про свій статус. Відтак, ми закликаємо кожного дізнаватись про свій статус, адже це наше право на здоров’я. Лише так епідемію ВІЛ в країні буде зупинено.

 

 

 

Фото – прес-служби ЛОДА

За джерелом:

http://loda.gov.ua/news?id=32218

 

Переглядів: 484 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 09:52
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024