Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Грудень » 1 » 1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом: хроніка благодійних акцій, проведених організаціями ТЧХУ
16:31
1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом: хроніка благодійних акцій, проведених організаціями ТЧХУ

 

ГРОМАДОЮ – ПРОТИ ЕПІДЕМІЇ СНІДу

 

 

 

 

 

Благодійні акції, проведені ТЧХУ - до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

 

 

1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом, який відзначають з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я з 1988 року. Розповімо вам про акції та події від Червоного Хреста, які вже відбуваються в Україні і будуть проводитися в найближчі дні.


У Краматорську (Донецька обл.) на центральній площі -
акція з інформування населення про способи передачі ВІЛ, вікторина та роздача презервативів. (Див на знімку вгорі).


Запорізька обласна організація ТЧХУ бере участь у концерті, організованому БО «100 відсотків життя» та проводить дві освітні сесії, експрес-тестування на ВІЛ та роздачу контрацептивів у Запорізькому національному технічному університеті та Запорізькому медичному коледжі.


Волонтери Кіровоградської обласної організації ТЧХУ проведуть лекцію на тему: «ВІЛ / СНІД та зменшення стигми серед населення» для молоді у центральному офісі організації.


У Білій Церкві (Київська область) на центральній площі міста пройде масова інформаційна акція та запалення лампадок у вигляді стрічки.


Волонтери Полтавської обласної організації ТЧХУ проводять конференцію на тему профілактики ВІЛ-інфекції та СНІДу для студентів Полтавського медичного коледжу.

 

У Лисичанську (Луганська обл.) волонтери Червоного Хреста проведуть в школах бесіди на тему профілактики СНІДу та роздадуть інформаційні буклети. Увечері в центрі міста вони з мешканцями запалять свічки в пам'ять про померлих від СНІДу.


На базі Харківської обласної організації ТЧХУ Міжнародний благодійний фонд «Альянс громадського здоров'я» (раніше - «Міжнародний Альянс з ВІЛ / СНІД в Україні») організував опитування цільових аудиторій. Крім того, волонтери Червоного Хреста проводять лекцію «Життя настільки прекрасне» для студентів Харківської державної зооветеринарної академії.

 

У Вінниці 1 грудня в приміщенні дитячої бібліотеки ім. Івана Франка Вінницька міська організація спільно з викладачами Медичного училища проведуть лекцію про поширення та попередження захворюваності на ВІЛ/СНІД для школярів. Для учнів заплановано показ фільму та роздача літератури.

 

 

 

 

 

 

28 листопада волонтери Червоного Хреста Вінничини взяли участь у свічковій ході. Біля Будинку Офіцерів учасники ходи сформували із запалених лампадок червону стрічку – символ боротьби з ВІЛ/СНІДом, аби вшанувати померлих від цієї хвороби.


В Луцьку 1 грудня відбудеться «Свічкова хода», яку ініціює Волинська обласна організація ТЧХУ. Реєстрація учасників розпочалась о 13.00 біля Луцького базового медичного коледжу.


В Миколаєві голови районних організацій Червоного Хреста з відділом у справах молоді та спорту облдержадміністрації та лікарями СНІД-Центру проведуть лекції для студентів 3-х вишів на тему «Дорослі теми». Для студентів запланований показ соціального ролику та роздача тематичної літератури. Волонтери Товариства-студенти медичного технікуму проведуть тематичні лекції в школах Ленінського району. Крім того, протягом тижня обласна організація проводила конкурс малюнку «Що я знаю про СНІД».


В м. Рівне у 10 навчальних закладах волонтери-червонохрестівці прочитають лекції щодо поширення та попередження захворюваності на ВІЛ/СНІД для учнів.

 

Довідково:

Багато акцій на даний час ще не завершені, тому список, поданий вище, не є повним. Доповнення надійдуть дещо пізніше.

 

Фото – Краматорської МО ТЧХ та Вінницької ОО ТЧУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/RedCrossUkraine/photos/a.538831352820011.1073741829.537872126249267/1089759584393849/?type=3&theater

 

Переглядів: 480 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 20:58
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024